Golfreis zoeken

Heerlijk golfen in Engeland

Golfreizen & golfvakanties naar Engeland en Wales, ook hier hebben we diverse mogelijkheden voor u! Van een paar dagen tot een week of zelfs een volledig verzorgde golfrondreis door Engeland. Veelal wordt direct gedacht aan “Schotland” of “Ierland” maar Engeland heeft ook prachtige “Links golfbanen” en “Parkland golfbanen”. Van de fameuze namen zoals “The Belfry”, “Celtic Manor” tot op slechts 20 km van “Dover” bij “Royal St. George” nabij “Prince’s Golf Resort”. Ook al hebben we de golfarrangementen niet gecategoriseerd voor u staan, we maken onze golfreizen Engeland ook geheel op maat! Vraag ons gerust om een voorstel!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfreizen Engeland & Wales

Één van de mogelijkheden die wij bieden in Engeland en Wales is een geweldige golfrondreis waarbij u op meerdere unieke golflocaties kunt genieten van de beste faciliteiten en golfbanen. Naast golfen is het ook mogelijk om diverse andere activiteiten in uw golfarrangement op te nemen.

Maar ook golf shortbreaks Engeland & Wales behoren tot de mogelijkheden. Een geweldige mogelijkheid welke gemakkelijk te bereiken is, is “Prince’s Golf Resort” op slechts 20 km van Dover. Even het kanaal oversteken en u bent er en speelt dan direct op geweldige “links golfbanen”. Erg leuk voor een groep fanatieke golfers!

Golf Resorts Engeland & Wales

Golfen & Genieten bij de bekende Golf Resorts zoals “The Belfry” en “Celtic Manor”. Vluchten verzorgen wij niet maar vanaf “touchdown” in Engeland verzorgen wij de eventuele Transfers en of huurauto(s) en natuurlijk de accommodatie en greenfees. Ervaar direct een andere wereld maar toch zo dichtbij! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Golf Expedition: golfreizen Engeland & Wales geheel op maat gemaakt!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24