Golfreizen Italië

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228

 

Golfreizen naar Italie

Droomt u ervan om in het authentieke Italiaanse landschap te golfen? Met Golfexpedition is het mogelijk om uw vakantie te combineren met golfen. Wij organiseren golfreizen en golfvakanties naar golfhotels en golfresorts. Rust, luxe en charme verpakt in unieke golfarrangementen. Onze golfarrangementen bieden een afwisselende selectie van golfbanen en accommodaties voor uw golfreis. Het gaat echter niet alleen om het golfen maar ook het ‘genieten’ is van belang. Daarom nemen wij graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties met karakter en exclusiviteit.

Golfreizen Toscane

In de omgeving Grosseto, Sienna, Livorno, Lucca, Firenze en Arezzo vindt u de mooiste golfresorts. Deze prachtige golfhotels liggen vaak op of aan één of meerdere golfbanen, hierdoor heeft u direct toegang tot vele golf oefenfaciliteiten zoals driving range, putting green etc. Naast de golfbanen van het golfresort kunnen wij u natuurlijk ook diverse andere golfbanen en greenfees aanbieden. Zo maakt Golf Expedition ook de golfreizen en golfarrangementen naar deze geweldige golfresorts geheel op maat.

Bekijk direct de Golfreizen naar Toscane.

Golfresorts Italië

Niet alle golfresorts staan op onze website vermeld. Heeft u een specifieke wens of heeft u een specifiek golfhotel of golfbaan in gedachte? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij zoeken het graag voor u uit.

Golf Expedition: golfreizen Italië geheel op maat gemaakt!

Heeft u een vraag over onze golfreizen naar Italië? Neem gerust contact met ons op.