Golfreis zoeken

Heerlijk Golfen in Italië

Droomt u ervan om in het authentieke Italiaanse landschap te golfen? Golf Expedition maakt uw golfvakantie Italië volledig op maat voor u! Of u nu wil golfen in het Merengebied bij “Lake Como” of “Lake Garda”, nabij Venetië, in de rollende heuvels van Toscane of juist op Sicilië, wij maken het voor u in orde. Wij organiseren golfreizen en golfvakanties naar golfhotels, golfresorts of hotels in de omgeving van diverse golfbanen. Rust, luxe en charme verpakt in unieke golfarrangementen. Onze golfarrangementen bieden een afwisselende selectie van golfbanen en accommodaties voor elke gewenste golfreis en budget. Zeker in Italië gaat het niet alleen om het golfen maar ook om het ‘genieten’! Daarom nemen wij graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties met karakter en exclusiviteit. Onderstaand staan slechts een aantal voorbeelden. Geef gerust alle wensen aan ons door!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfreizen Toscane

In de omgeving van Milaan, het Como meer, Lago Maggiore, het Garda meer, Venetie, Toscane en Sicilië…, overal hebben we mogelijkheden voor u. Of u nu op één plek wenst te verblijven of juist liever een rondreis maakt… Geef gerust al uw wensen aan ons door zoals: de gewenste data, hoeveel personen / kamers, hoeveel greenfees u wenst, welke regio en wat voor soort accommodatie en wij maken een prachtig voorstel voor u! Wij kunnen er transfers bij verzorgen of een eventuele huurauto. Golf Expedition maakt alle golfreizen en golfarrangementen Italië geheel op maat!

Golf Resorts Italië

Prachtige Golf resorts hebben we voor u in Italië. Deze prachtige golfhotels liggen vaak op of aan één of meerdere golfbanen. Hierdoor heeft u direct toegang tot vele golf oefenfaciliteiten zoals driving range, putting green etc. Naast de golfbanen van het golfresort kunnen wij u natuurlijk ook diverse andere golfbanen en greenfees aanbieden. Verder hebben we ook tips en trics voor u ten aanzien van bezienswaardigheden en aanbevelingen voor restaurants. Ook deze Golfresorts kunnen we natuurlijk combineren in een prachtige golfrondreis Italië!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24