Golfreizen Frankrijk

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228

 

Golfreizen naar Frankrijk

Droomt u ervan om in het idyllische Franse landschap te golfen? Golf Expedition maakt het mogelijk! Wij organiseren golfreizen en golfvakanties naar chambres d’hotes, guesthouses, lodges, villa’s, golfhotels en golfresorts. Rust, luxe en charme verpakt in unieke golfarrangementen. Onze golfarrangementen bieden een afwisselende selectie van golfbanen en accommodaties voor uw golfreis. Het gaat echter niet alleen om het golfen maar ook om het ‘genieten’. Golfen in Frankrijk biedt u, naast uitstekende golffaciliteiten, ook het gevoel van rust, het mogen maar niet moeten, de geur van lavendel, de delicate smaken van een goede wijn. De kracht van een gepassioneerd bereid diner en de mogelijkheid deze te bespreken met de kok of de sommelier. Precies wat u zoekt! Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties en golfreizen met karakter en exclusiviteit.

  • Bekijk ons aanbod direct per regio (zie ook de hiernaast getoonde kaart), of zoek via de beschikbare golfbanen in Frankrijk.

———-

Golfen in combinatie met het genot van uw eigen villa of vakantiehuis? Golf Expedition biedt u een scala aan mogelijkheden, van groot en modern tot charmant en knus. We presenteren u op onze website slechts een selectie van deze mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op, zodat wij u een voorstel kunnen doen voor één van de vele andere villa’s.

———-

Voor de zakelijke markt heeft Golf Expedition ook meerdere golfreizen en golf gerelateerde mogelijkheden. De zeer verzorgde accommodaties en/of Golf Resorts waarmee we daarin samenwerken zijn van alle gemakken voorzien. Meestal zijn dit resorts met vaak grotere aantallen kamers, een eigen golfbaan, conferentiecentra en vergaderzalen, spa’s en gastronomische restaurants. Deze resorts liggen allen dicht bij internationale vliegvelden, waardoor ze goede mogelijkheden bieden voor diverse shortbreaks, perfect voor uw seminar, meeting, vergadering of incentive.


Heeft u een vraag over onze golfreizen naar Frankrijk? Neem gerust contact met ons op.