Golfreis zoeken

Heerlijk golfen in Zuid-Afrika

Droomt u ervan om te golfen op een adembenemende golfbanen met vergezichten die u nooit zal vergeten? Dan is een golfreis naar Zuid-Afrika wat u zoekt! De golfreizen en golfvakanties naar Zuid-Afrika kunnen uitgaan van een verblijf op één centrale plek vanwaar u de diverse golfbanen, regio’s en bezienswaardigheden kunt bezoeken. Dit is dan veelal in de regio Kaapstad, de Wijnlanden en Hermanus. Maar natuurlijk maken we ook Golfrondreizen op maat voor u. Van een week tot 2 maanden, van Kaapstad t/m Johannesburg via George en Port Elizabeth, het kan ons niet gek genoeg! Zuid-Afrika is ook wel “One World in One Country”! Golfen & Genieten met een grote G!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfrondreis Zuid-Afrika

Wilt u golfen in het prachtige Zuid-Afrika, maar ook het land verkennen? Dat is mogelijk. Tijdens een golfrondreis bezoekt u meerdere gebieden waarbij u in prachtige accommodaties verblijft. Dit kunnen zijn zeer goed verzorgde “Luxury Lodges” of fameuze Golf Resorts zoals bijvoorbeeld “Fancourt”. Geniet tussendoor van de gastronomie, wijnen en de prachtige natuur! Geef uw wensen aan ons door en wij maken een prachtig voorstel op maat voor u in samenwerking met onze Nederlandse Partner ter plekke. Zij nemen dan de verdere afhandeling dan ook ter plekke over als zijnde de specialist die dicht bij het vuur zit! Neem snel contact met ons op!

Golfarrangementen Zuid-Afrika

Golf Expedition heeft in de omgeving van Kaapstad / Gordon’s Bay / de Wijnlanden en Hermanus diverse accommodaties waarvandaan u vanuit één centraal punt alle bezienswaardigheden kunt bezoeken. Robben Island, de Tafelberg, Lion’s Head, Cape Point, Boulders Beach, Chapman’s Peak, de Wijngaarden van Stellenbosch, Franschhoek en de Hemel en Aarde Vallei. Vergeet daarbij natuurlijk niet Hermanus en de walvissen en nog veel en veel meer… Ook kunnen we u een geweldig Culinair Pakket aanbieden met ons “Golf & Gastronomie”!

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact met ons op!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24