Golfreizen België

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228

 

Golfreizen naar België

Een golfvakantie in België of Luxemburg of gewoon een weekend golfen in België? Het is mogelijk met Golf Expedition. Wij verpakken rust, luxe en charme in unieke golfarrangementen afgestemd op uw wensen. Onze golfarrangementen bieden een afwisselende selectie van golfbanen en accommodaties voor uw golfreis. Naast uitstekende golffaciliteiten staan onze reizen garant voor écht genieten, ook naast de golfbaan. Zoals de idyllische Belgische dorpen, rustgevende natuur en de kracht van een gepassioneerd bereid diner. Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties en golfreizen met karakter en exclusiviteit. Bekijk hierboven ons aanbod per regio of zoek via de beschikbare golfbanen in België.

Golfarrangementen België

In België komt het veelal voor dat accommodaties niet direct aan de golfbaan liggen, wel heeft u de keuze om een hoeveelheid golfbanen op te zoeken in een straal van maximaal 50 km. Golf Expedition boekt in dat geval alle gewenste greenfees voor u. Zo zijn er alleen al in de omgeving rondom Brussel, Waterloo en Leuven ongeveer 20 golfbanen die wij u kunnen aanbieden. Overigens ligt bijvoorbeeld “Golf Hotel Henri Chapelle” wel degelijk direct aan een 45 holes / 2 volwaardige 18-holes golfbanen in de regio Genk / Luik.

Golfweekend België

Het is ook mogelijk om korte golfreizen te boeken met Golfexpedition. In de aangeboden golfarrangementen en golf shortbreaks van 2 of 3 nachten nemen wij vaak zo’n 2 a 3 golfbanen op gedurende het verblijf. Mocht u echter meer of minder willen golfen of wellicht wel helemaal niet dan passen wij het golfarrangement daar geheel op aan. Wij kunnen de geboden golf arrangementen altijd op uw wensen aanpassen.

Natuurlijk zijn er in België ook golfhotels die daadwerkelijk op een golfbaan liggen maar niet zoals bij de bekende golfresorts zoals u dat wellicht kent in Frankrijk, Spanje of Portugal.

Heeft u vragen over onze golfreizen naar België? Neem gerust contact met ons op!