Golfreis zoeken

Heerlijk golfen in België

Een golfvakantie in België of Luxemburg of gewoon een weekend golfen in België? Het is mogelijk met Golf Expedition. Wij verpakken rust, luxe en charme in unieke golfarrangementen afgestemd op uw wensen. Onze golfarrangementen bieden een afwisselende selectie van golfbanen en accommodaties voor uw golfreis. Naast uitstekende golffaciliteiten staan onze reizen garant voor écht genieten, ook naast de golfbaan. Zoals de idyllische Belgische dorpen, rustgevende natuur en de kracht van een gepassioneerd bereid diner. Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties en golfreizen met karakter en exclusiviteit. Bekijk ons aanbod per regio of zoek via de beschikbare golfbanen in België.

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfarrangementen België

In België komt het veelal voor dat accommodaties niet direct aan de golfbaan liggen, wel heeft u de keuze om een hoeveelheid golfbanen op te zoeken in een straal van maximaal 50 km. Golf Expedition boekt in dat geval alle gewenste greenfees voor u. Zo zijn er alleen al in de omgeving rondom Brussel, Waterloo en Leuven ongeveer 20 golfbanen die wij u kunnen aanbieden. Overigens ligt bijvoorbeeld “Golf Hotel Henri Chapelle” wel degelijk direct aan een 45 holes / 2 volwaardige 18-holes golfbanen in de regio Genk / Luik. Zo ook “Hotel Golf de Pierpont”, “Relais de l’Empereur”, “Mergelhof” en in Luxemburg “Golf & Country Hotel Clervaux”.

Golfweekend België

Het is ook mogelijk om korte golfreizen te boeken met Golf Expedition. In de aangeboden golfarrangementen en golf shortbreaks van 2 of 3 nachten nemen wij vaak zo’n 2 a 3 golfbanen op gedurende het verblijf. Mocht u echter meer of minder willen golfen of wellicht wel helemaal niet dan passen wij het golfarrangement daar geheel op aan. Wij kunnen de geboden golf arrangementen altijd op uw wensen aanpassen. Golfreizen België en méér op maat voor u gemaakt!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24