Golfreis zoeken

Golfen & Genieten in Ierland

Een golfvakantie Ierland dan wel Noord-Ierland of een lang weekend golfen in het prachtige Ierland? Dat is mogelijk! Laat u verassen door het natuurrijke Ierland met al z’n charmes, de verscheidenheid aan mooie golfbanen en authentieke welkomst van de Ieren zelf. Golfrondreizen zijn zeer zeker ook mogelijk en wanneer u de tijd heeft zeker aan te raden! Bezoek diverse regio’s en speel op de meest uiteenlopende golfbanen! Onderstaand staat slechts een kleine greep. Wij kunnen echter alle combinaties maken van regio’s, accommodaties en golfbanen. Vraag ons gerust om een op maat gemaakt voorstel!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfarrangementen Ierland

U kunt verblijven op één uitvalsbasis en daarvandaan dan meerdere golfbanen spelen. Hiervoor is Dublin en omgeving een geweldige optie (zeker ook voor groepen vrienden) maar ook Cork en Killarney (Ring of Kerry) is natuurlijk prachtig en iets robuuster! Echter we kunnen ook een geweldige golfrondreis door Ierland / Noord-Ierland voor u samenstellen waarbij u op meerdere unieke golflocaties kunt genieten van de beste faciliteiten. Naast golfen is het ook mogelijk om diverse andere activiteiten in uw golfpakket op te nemen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Gebaseerd op uw wensen kunnen wij u een voorstel doen voor accommodatie(s), golfbanen en/of activiteiten. Golfen in Ierland… een “eye-opener” voor iedere golfliefhebber en over het algemeen voordeliger als golfen in Schotland!

Golf Resorts Ierland

Voor uw golfreis naar Ierland hebben wij natuurlijk de bekende golfresorts die wij u kunnen aanbieden. Denkt u hierbij aan “Druids Glenn”, “Portmarnock Golf Resort”, “Carton House”, “Castlerosse”, “Fota Island” en “Rosapenna”. U kunt verder natuurlijk spelen op een diversiteit aan “Links Courses”, “Forest Courses” en zeer uitdagende “Mountain Courses”. Bent u benieuwd naar onze (andere) mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Golf Expedition: golfreizen Ierland geheel op maat gemaakt!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24