Golfreizen Ierland

  • Golfreizen regio Killarney (Ring of Kerry)
    Killarney, Tralee, Bantry
  • Golfreizen regio Cork
    Fota Island, Kinsale, Cobh

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228

 

Golfreizen Ierland

Een golfvakantie naar Ierland dan wel Noord-Ierland of een lang weekend golfen in het prachtige Ierland? Dat is mogelijk! Laat u verassen door het natuurrijke Ierland met al z’n charmes, de verscheidenheid aan mooie golfbanen en authentieke welkomst van de Ieren zelf. De golfreizen Ierland en golfarrangementen Ierland worden geheel op maat gemaakt.

Golfarrangementen Ierland of Noord-Ierland

U kunt verblijven op één uitvalsbasis en daarvandaan dan meerdere golfbanen spelen. Hiervoor is Dublin en omgeving een geweldige optie maar ook Cork en Killarney (Ring of Kerry) is natuurlijk prachtig en iets robuuster! Echter we kunnen ook een geweldige golfrondreis door Ierland / Noord-Ierland voor u samenstellen waarbij u op meerdere unieke golflocaties kunt genieten van de beste faciliteiten. Naast golfen is het ook mogelijk om diverse andere activiteiten in uw golfpakket op te nemen. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden, gebaseerd op uw wensen kunnen wij u een voorstel doen voor accommodatie(s), golfbanen en/of activiteiten. Hierboven ziet u een overzicht de mogelijke regio’s.

Bekende golfresorts Ierland

Voor uw golfreis naar Ierland hebben wij natuurlijk de bekende golfresorts die wij u kunnen aanbieden. Denkt u hierbij aan “Druids Glenn”, “Portmarnock Golf Resort”, “Carton House”, “Castleross” en “Rosapenna”. U kunt verder natuurlijk spelen op een diversiteit aan “Links Courses”, “Forest Courses” en zeer uitdagende “Mountain Courses”. Bent u benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Golf Expedition: golfreizen Ierland geheel op maat gemaakt!

Heeft u een vraag over onze golfreizen? Neem gerust contact met ons op.