Golfreizen Portugal

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228

 

Golfreizen naar Portugal

Een golfvakantie naar het zonnige Portugal? Dat is mogelijk! Golf Expedition organiseert unieke en karakteristieke golfreizen naar diverse regio’s in Portugal. Of u nu op zoek bent naar een luxe villa, een golfhotel of exclusief bed & breakfast, wij verpakken rust, luxe en charme in uw persoonlijke golfarrangement.

Onze golfarrangementen bieden een afwisselende selectie van golfbanen en accommodaties voor uw golfreis. Het gaat echter niet alleen om het golfen maar ook het ‘genieten’ is van belang. Niet alleen op de golfbaan, maar ook al het andere dat Portugal heeft te bieden. Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties met karakter en exclusiviteit. Bekijk per regio onze mogelijkheden!

Golfresorts in Portugal

De golfreizen en golfarrangementen naar Portugal omvatten vaak golf resorts. Deze prachtige golfhotels liggen vaak op of aan één of meerdere golfbanen, hierdoor heeft u direct toegang tot vele golf oefenfaciliteiten zoals driving range, putting green etc. Naast de golfbanen van het golfresort kunnen wij u natuurlijk ook diverse andere golfbanen en greenfees aanbieden. Zo maakt Golf Expedition ook de golfreizen en golfarrangementen naar deze geweldige golfresorts geheel op maat. Heeft u een specifiek golfhotel of golfbaan in gedachte waar uw golfreis of vakantie naar toe gaat? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij zoeken het graag voor u uit.

Golf Expedition: golfreizen Portugal geheel op maat gemaakt!

Heeft u een vraag over onze golfreizen naar Portugal? Neem gerust contact met ons op.