Golf Blue Green de Quetigny Grand Dijon

Golf Blue Green de Quetigny Grand Dijon ligt zoals de naam reeds aangeeft vlakbij Dijon aan de “Route du Vin”. Een geonduleerde baan met best wat uitdagingen. De ene hole is mooier en uitdagender als de ander maar overall voor iedereen zeer goed te spelen. De greens zijn goed aan te vallen vanaf de goed onderhouden fairways.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 5247 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-Blue-Green-de-Quetigny-Dijon

Golf de Beaune Levernois

Golf de Beaune Levernois ligt net even ten Zuid-Oosten van de wijnstad Beaune. Het is een gemoedelijke rustige baan met degelijk onderhoud. Niet al te moeilijk dus voor iedereen bespeelbaar. Een vlakke baan met best wat water echter dat komt niet veel in het spel. Leuk om een keer te spelen maar verwacht niet een zeer spectaculaire baan. Golfbanen en Golfreizen Frankrijk…, Golf Expedition maakt ze graag voor u op maat

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5848 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Beaune-Levernois

Golf de Chailly

Golf de Chailly ligt naast het gelijknamige kasteel “Chateau de Chailly” waar wij diverse op maat gemaakte arrangementen voor u hebben. Het is een glooiende parkbaan met een steeds terugkerende beek die door de fairways loopt. De baan speelt uitnodigend met de charme van het chateau op de achtergrond. Denk echter niet te licht over de baan want hij kan best lastig zijn. Gewoonweg een goed onderhouden en plezierige golfbaan met mooie verhoogde greens wat een leuke afwisseling is op de meeste greens in Nederland.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5835 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-de-Chailly

Golf Jacques Laffite Dijon Bourgogne

Golf Jacques Laffite Dijon Bougogne is in eigendom van de voormalige Formule 1 coureur. Deze bosbaan is een plaatje met een heuvelachtig karakte en mooie vergezichten. Prachtig gemaaide en brede fairways maar daarbuiten een pittige rough… Hou verder ook rekening met de lastige snelle geonduleerde greens. Echt wel een baan om een keer te moeten hebben gespeeld al is hij niet goedkoop. Golfbanen Bourgogne!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5737 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag
Golfbanen-Frankrijk-Golf-Jacques-Laffite-Dijon-Bourgogne

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24