Golfreis zoeken

Heerlijk golfreizen

Een golfvakantie van Golf Expedtion is meer dan ‘alleen’ golfen, het gaat om het totale plaatje. Naast de golfbanen, vinden wij ook de authentieke landschappen, vergezichten en geluiden belangrijk. Onze filosofie is dan ook u te laten genieten, van uw momenten op de golfbaan én daarnaast. Wij nemen graag de organisatie en stress van uw golfreis of golfvakantie uit handen en bieden accommodaties en golfreizen met karakter en exclusiviteit. Veel van de accommodaties liggen aan of in de buurt van diverse golfbanen waardoor u gebruik kunt maken van een hoeveelheid greenfees. Hoeveel golfbanen u wenst te spelen of hoeveel greenfees u in uw golfarrangement op wilt nemen is geheel aan u. Golf Expedition maakt uw golfvakantie, golfreis en of golfarrangement geheel op maat.

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Appartement / Villa Golfreizen

Wanneer u liever een golfreis boekt met verblijf in een appartement of in een villa kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Golf Expedition biedt diverse golfvakanties in 1, 2 of 3-slaapkamer appartementen met keuken. Hierdoor bent u iets flexibeler en hoeft u niet verplicht een restaurant op te zoeken maar kunt u ook lekker uw natje en droogje gebruiken in uw eigen omgeving. Ook Villa’s behoren natuurlijk tot de mogelijkheid voor eventuele grotere groepen met of zonder prive zwembad. Naast de accommodatie boeken wij dan natuurlijk ook de greenfees op de gewenste golfbanen! Zoek gerust o.b.v. uw wensen in de bovenstaande zoekbalk!

Golf Resorts

Golf Resorts zien wij als een combinatie van een accommodatie / hotel direct op één of meerdere golfbanen. Met name voor de zeer actieve golfers is een dergelijk Golfresort een fijne uitkomst zodat er ter plekke ook nog even van de driving range gebruik gemaakt kan worden en er geen verplaatsing nodig is… Ook voor korte golfvakanties of golf Shortbreaks is een Golf resort interessant. Zeker wanneer er meerdere golfbanen ter plekke gelegen zijn. Wij verzorgen dan graag de eventuele transfers hierheen of natuurlijk een huurauto via onze partner Sunny Cars. Zoek de golfresorts aan de hand van uw wensen in de bovenstaande zoekbalk!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24