Cap d’Antibes Beach Hotel

Golfreizen Frankrijk met zeer veel luxe! Cap d’Antibes Beach hotel is een exclusief hotel geroemd om z’n architectuur. Het hotel heeft evenveel glitter als de Middellandse zee waaraan het ligt. Het huidige hotel was ooit een beachclub voor de rich and famous, zoals bijvoorbeeld Sophia Loren. Nu is het omgetoverd in een modern designhotel met een geweldige gastronomische keuken. Wellicht niet voor iedereen, maar zeker voor diegene die net dat stukje anders als anders willen.

Het Cap d’Antibes Beach Hotel is gelegen in Juan-les-Pins, tussen Cannes en Nice, op zo’n 25 minuten van het internationale vliegveld van Nice. In dit unieke hotel bevinden zich 27 kamers, waarvan 12 deluxe kamers (33 m²), 10 privilege kamers ofwel junior suites (36 m²) en 5 suites (55m²). Het moderne ontwerp van het gebouw zelf inclusief de kamers en de suites zijn allen omgeven door typisch Mediterrane bomen en beplanting. De kamers zijn allen verschillend ingericht, maar met als hoofdthema ‘sea life’. Verder zijn de kamers natuurlijk voorzien van al het nodige inclusief aiconditioning, minibar, tv, een bad en een afzonderlijke douche. Elke kamer beschikt over een terras of een klein tuintje, die zo dicht bij de zee ligt dat u de golven kunt horen aanspoelen op het strand.

Het hotel beschikt over een gastronomisch restaurant ‘Les Pecheurs’ voor het diner (open van maart t/m oktober) een strandrestaurant ‘Le Cap’ voor de lunch (maart t/m oktober) en een standbar. De strandbar loopt over in het prive-strand met ligbedden van waar u een heerlijke duik kunt nemen in de azuur blauwe zee. Het strand biedt een panoramische blik op de ‘Lerins eilanden’ en de bergen van het Esterel massief. Er is tevens een prachtig zwembad met een naastgelegen healthclub. Hier kunt u uw massages boeken voor na een intensieve ronde golf.

Naast het bezoeken van de pracht en praal (& nachtleven) van de steden Cannes, Monaco en Nice kunt u in de omgeving natuurlijk ook heerlijk golfen op één van de prachtige golfbanen. Of u nu wilt spelen op één van de bekendere golfbanen zoals Golf de Saint Donat en Golf d’Opio Valbonne, of wellicht op de exclusievere banen van Golf Old Course Cannes-Mandelieu en Golf Country Club Cannes-Mougins, wij stemmen uw arrangement geheel af op uw wensen.

Expedition | Cap dAntibes Beach Hotel

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen (andere golfbanen ook mogelijk):

  • Golf de Saint Donat
  • Golf d’Opio Valbonne
  • Golf de la Grande Bastide

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 1.650,- pp*

open ieder jaar van 29 maart t/m 31 oktober

SUPER SPECIAL

5 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 3 greenfees op:
Golf de Saint Donat, Opio Valbonne en Grande Bastide

29-03 t/m 30-04 vanaf € 765,- pp

01-05 t/m 13-05 vanaf € 865,- pp

15-09 t/m 30-09 vanaf € 865,- pp

01-10 t/m 30-10 vanaf € 765,- pp

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Ligging aan zee, ligging t.o.v. golfbanen en vliegveld, uniek design, glitter & glamour
Mogelijkheden

  • Bezoek aan steden als Cannes, Nice, Monaco
  • Massages in de health club, parfumstad Grasse
  • Winkelen op de “Croisette” in Cannes
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen in de voordeligste kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228