Chateau du Clair de Lune

Chateau du Clair de Lune is een charmant 3-sterren hotel dat bestaat uit een manoir en een jachthuis, behorende tot de “Chateaux & Hotels” collectie. Het hotel is rustig gelegen in een prachtig en ruim park in het zuiden van de stad Biarritz. U kunt hier heerlijk tot rust komen ondanks dat u slechts minuten verwijderd bent van het fameuze centrum van Biarritz. Het “chateau” zelf ademt zeker nog de sfeer van vroeger dagen gecombineerd met diverse moderniteiten. Met zoveel dingen te doen en te ondernemen in de regio “Pays Basque”, inclusief het grote aantal verschillende golfbanen, is dit een heerlijke plek om te verblijven tegen verhoudingsgewijs gunstige tarieven. Daarnaast in het achterhoofd houdende dat Biarritz Airport op slechts 10 minuten is verwijderd en er een directe Transavia vlucht van Amsterdam is.

Clair de Lune beschikt over 17 kamers in totaal verdeeld over het manoir en het jachthuis. De kamers in het manoir zijn meer klassiek met hoge plafonds en een meer traditionele inrichting. De kamers zijn onderverdeeld in Classic (23 m²), Superior (33 m²) en Deluxe kamers (38 m²). De kamers in het jachthuis zijn iets moderner maar niet minder sfeervol. Deze kamers zijn onderverdeeld in Classic (25 m²) en Classic Family (30 m²) en hebben allen een privé-terras met tuin- of parkzicht. De kamers in zowel het manoir als het jachthuis beschikken over een flat-screen tv, een bad, fohn en een minibar.

In het manoir gedeelte van Chateau du Clair de Lune treft u een bibliotheek en een prachtige lounge waar u kunt genieten van een versnapering. De lounge kan via de openslaande deuren aan het heerlijke terras worden gekoppeld dat over het park uitkijkt. U bent natuurlijk vrij om van het park/tuin te genieten dat vol staat met Rozen, Magnolia’s en Rhodondendrons. Het ontbijt wordt genoten aan de grote tafel in de eetzaal of wanneer het weer het toelaat op het terras. Er is sinds kort ook een zwembad aanwezig met poolbar en een terras met ligstoelen waarvandaan u van een prachtig uitzicht kunt genieten. Er is geen restaurant in het hotel zelf maar op het terrein is wel een heerlijk restaurant aanwezig, “Campagne & Gourmandise”, een fine-dining restaurant dat vermeld wordt in de “Guide Michelin” en de “Gault Millau”. Daarnaast zijn zijn er een grote hoeveelheid aan restaurants in de omgeving van Biarritz, Bayonne en Anglet waar u van de heerlijke gastronomie van de Pays Basque kunt genieten.

Er is een grote hoeveelheid aan activiteiten te doen in deze regio waaronder bijvoorbeeld het bezoeken van één van de vele Thalasso centra. Daarnaast raden wij u zeker aan te bezoeken: Biarritz, Bayonne, San Sebastian (op 50 km in Spanje), St-Jean-de-Luz, de Pyreneeën, de surfstranden van Biarritz, Hossegor, Moliets en Seignosse en verder de bekende dorpjes zoals Espelette, Saint-Jean-Pied-de Port. Maar wanneer u een golfer bent…, dan bent u in het paradijs. Maak een keuze uit zo’n 10 verschillende golfbanen die allen binnen een uur rijden te bereiken zijn en zelfs een 5-tal binnen zo’n 20 minuten. Bijvoorbeeld Golf de Biarritz (5 km) dat de op 3 na oudste baan is van het vaste land Europa. Een korte vlakke baan maar historisch en goed onderhouden. Golf d’Arcangues (4 km) en Makila Golf Club (11 km) die zeer heuvelachtig zijn en daardoor mooie uitzichten bieden. Wellicht de mooiste golfbaan rondom Biarritz, Golf de Chiberta (9 km) met z’n aan zee grenzende holes net als Golf de Moliets (de verst verwijderd op 65 km) of het prachtige Golf de Seignosse (47 km). Laat het ons weten, wij regelen het graag voor u. Golfreizen Frankrijk volledig op maat gemaakt!

Expedition | Chateau du Clair de Lune

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Bezoek aan: Biarritz, Bayonne, San Sebastian, Pau en Lourdes
  • De Pyreneeën in voor wandelingen, fietsen e.d.
  • Bezoek aan de vele Thalasso (spa) centra
  • Bezoek aan de Atlantische kust en surfstranden

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 650,- pp*

 

Biarritz & Baskenland Special
5 nachten logies ontbijt incl. 3 greenfees op:
– Golf Biarritz le Phare
– Golf d’Arcangues
– Makila Golf Club
Januari t/m mei vanaf € 475,- pp**
Juni & September vanaf € 500,- pp**
Juli vanaf € 525 pp**

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Rustige ligging in Biarritz, golfparadijs, vele activiteiten, gastronomie
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Biarritz, San Sebastian, Pau en Lourdes
  • De Pyreneeën in voor wandelingen, fietsen e.d.
  • Bezoek aan de Atlantische kust
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen.
*/** excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228