Chateau Giscours

Golfreizen Frankrijk met een golfarrangement bij Chateau Giscours. Hier kunt u genieten van een authentiek verblijf op een prachtig wijnchateau. Net als Chateau du Tertre gelegen in de appellation “Margaux” en sinds 1995 ook in handen van de Nederlandse eigenaar Dhr. Albada Jelgersma. De eerste geschriften m.b.t. de wijngaarden gaan terug tot 1552 en m.b.t. het domein zelfs tot 1330. In 1855, een belangrijk jaar in de Bordeaux, is de wijn van Chateau Giscours geclassificeerd tot een Grand Cru Classé. Tijdens uw verblijf krijgt u natuurlijk een begeleid bezoek aan de kelders en een proeverij aangeboden. Voor de liefhebbers van wijn en / of golf een unieke mogelijkheid.

Chateau Giscours beschikt over 3 zeer charmante gastenkamers die niet in het chateau zelf liggen maar in de naastgelegen voormalige paardenstallen (zie oranje cirkel). De 3 kamers stralen nog de authentieke Franse charme uit en hebben allen een uitzicht over de wijngaarden. U verblijft hier altijd o.b.v. logies ontbijt. Er is geen restaurant aanwezig maar die zijn er voldoende in de directe omgeving. Het ontbijt wordt geserveerd in de salon / keuken. In de kleine salon kunt u in de middag en avond natuurlijk heerlijk ontspannen en genieten van een heerlijke “Chateau Giscours”. Overigens kunt u ook zeer romantisch picknicken in het park van het chateau of genieten van een ontspannen wandeling door de wijngaarden. Wanneer u geluk heeft kunt u zelfs een cricket-wedstrijd meemaken op het gigantische veld naast het chateau.

Vanuit de accommodatie zijn er diverse activiteiten te ondernemen. Natuurlijk kunt u de wijnroute volgen en vele van de andere fameuze chateau’s bezoeken. Daarnaast kunt u de prachtige stad Bordeaux (op 25 km) bezoeken, ook wel ‘Klein Parijs’ genoemd. Tevens rijdt u binnen een klein uurtje naar de kust bij Lacanau Ocean of naar de baai van Archachon. U kunt in deze regio natuurlijk ook prachtig golfen, zoals op: Golf du Medoc met z’n 36 championship holes (2x 18 holes op 10 km), Golf de Margaux (8 km) en Golf de Lacanau (50 km). Voor de wijn- en golfliefhebber is Chateau Giscours een perfecte plek om er eens een heerlijk weekje tussenuit te gaan.

Voor bedrijven zijn er overigens ook diverse mogelijkheden om hier een prachtig event te houden. Dit kan van kleinschalig tot zeer groot vanwege de overweldigende ruimte die Chateau Giscours hiervoor kan bieden. Vraag ons gerust naar de diverse mogelijkheden.

Expedition | Chateau Giscours

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl.
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf du Médoc (les Vignes Course)
  • Golf de Lacanau Océan
  • Golf du Médoc (Les Chateaux Course)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, zeker ook voor niet golfers!
Vraag ons gerust om een passend voorstel!

t/m maart – vanaf € 545,- pp*

1 april t/m 31 oktober – vanaf € 575,- pp*

1 nov. t/m 31 dec. – vanaf € 545,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke lokatie, prestigieus chateau uit Margaux, inclusief bezoek en wijnproeverij
Mogelijkheden

  • Bezoeken wijnchateau’s of volgen van wijnroute
  • Bezoeken van de stad Bordeaux
  • Bezoeken van de kust in Lacanau of de Baai van Arcachons
* prijzen geldig o.b.v. 2 personen per kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228