Chateau Grattequina

Een golfvakantie Frankrijk rondom de wijngaarden van Bordeaux door middel van een golfarrangement bij het geweldige ‘Chateau Grattequina’! De perfecte combinatie voor de echte golfer. Speel op de mooiste golfbanen van de Bordeaux streek. U heeft de mogelijkheid om op het prachtige Golf du Médoc te spelen, met zijn twee kampioenschapsbanen ‘Les Chateaux’ en ‘Les Vignes’. 18-holes op de heilige grond van de Médoc, door te spelen op ‘Golf de Margaux’. Of te genieten op Golf de Bordeaux – Caymerac. Iets verder en naar de kust toe ligt tevens nog de geweldige baan van ‘Golf International de Lacanau’. Naast bovengenoemde banen zijn er nog diverse andere golfbanen om uit te kiezen. Dit maakt een verblijf in het mooie Chateau de Grattequina een golfvakantie om nooit te vergeten en is daarom zorgvuldig geselecteerd door Golf Expedition.

Het Chateau is ideaal gelegen, 11 km van het centrum van Bordeaux, 15 minuten van het vliegveld. Chateau Grattequina is gelegen op de oevers van de rivier de Garonne. Het dateert van 1872 en is een geweldig landgoed in een mooie landelijke omgeving. Doordat het geheel gerenoveerd is in 2004 door de eigenaren Colette en Xavier Hue, vormt het chateau met zijn kelders nu een prachtige combinatie tussen modern en elegant. Het chateau geeft een warm welkom aan diegene die willen ontspannen maar die tegelijkertijd willen genieten van een verscheidenheid aan activeiten. Dit magnifieke luxueuze hotel de charme, wordt gerund door Colette en Xavier’s zoon Stéphane en is werkelijk een onvergetelijke accommodatie.

Chateau Grattequina heeft tien luxueuze kamers welke allen geraffineerd gedecoreerd en gemeubileerd zijn. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer, die terug doet denken aan de rustieke charme van vroeger tijden, toen dit nog een manoir op een eiland in de Garonne was. De kamers hebben alle moderne faciliteiten (airconditioning, flat screen tv, internet verbinding…). De badkamers zijn voorzien van Teak hout en Mozaiken, die bijdragen aan het welzijns gevoel. De twee junior-suites zijn verder nog uitgerust met 106 cm plasma schermen en hebben een eigen openhaard.

U zult hier zeker genieten van het karakteristieke platteland, alsmede van het mooie uitzicht langs de rivieroevers van de Garonne, waar tevens het zwembad is gelegen. Elke ochtend staat er een overvloedig ontbijt voor u klaar op de patio terwijl u van de zon geniet. Dineren kunt u in diverse restaurants in en rondom Bordeaux centrum. Aanbevelingen zijn gemakkelijk gegeven en reserveringen zijn snel gemaakt.

Verken de fameuze wijngaarden van de Medoc, van de ‘Margaux’ tot en met ‘Pauillac’ en aan de andere kant van Bordeaux de pittoreske dorpjes van Saint-Emilion en Pomerol met hun ‘Grand Cru Classés’. U kunt zelf op pad gaan of laat Golf Expedition een speciale wijntour voor u organiseren met bezoeken aan wijnchateau’s en wijnproeverijen. Bezoek het centrum van Bordeaux, ook wel Parijs in het klein. Golf Expedition heeft de perfecte combinatie voor iedereen, elk golfarrangement persoonlijk gemaakt.

Expedition | Chateau Grattequina

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf du Médoc – les Chateaus
  • Golf de Bordeaux – Caymerac
  • Golf du Margaux – Gardengolf
  • Golf du Médoc – les Vignes
    evt. ook Golf de Lacanau mogelijk

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 935,- pp*

 

Bordeaux Special
5 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 3 greenfees op:
– Golf du Médoc – Les Chateaux Course
– Golf de Margaux of Golf de Lacanau
– Golf du Médoc – Les Vignes Course
vanaf € 695,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Modern kasteel, ligging aan Garonne, wijnstreek
Mogelijkheden

  • Wijntours; Wijnproeverij
  • Stadsverkenning (Bordeaux, St-Emilion)
  • Gastronomische restaurants
  • Seminars; Trouwerijen
* vanaf prijs geldig voor de voordeligste kamer.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228