Chateau La Cheneviere

Geweldige golfreizen Frankrijk met een combinatie tussen golf, de D-Day stranden en monumenten uit WOII en een bezoek aan de mondaine stadjes Deauville en Honfleur. Een golfvakantie met een verblijf in Chateau la Cheneviere biedt u een hoeveelheid aan mogelijkheden. Speel golf op de prachtige en uitnodigende golfbanen van ‘Omaha Beach Golf Club’ met een militair gedenkteken en een ‘echte’ bunker naast de green van de 6e hole (La Mer Course). U kunt de golfbaan van Omaha Beach reeds zien vanuit de tuinen van La Cheneviere. Andere golfbanen liggen een stuk verder maar zijn wel leuk in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan Deauville of Honfleur. Zo zijn er nog “Golf de Caen” (op 41 km), “Golf Cabourg le Home” (op 64 km), “Golf d’Houlgate” (op 73 km), “Golf de Barriere Deauville” (op 87 km), “Golf de l’Amirauté” (op 87 km) en “Golf de Saint Gatien” (op 99 km). Golf Expedition boekt graag de door u gewenste starttijden om zo veel mogelijk uit uw vakantie te kunnen halen.

Dichtbij de stad Bayeux met zijn fameuze tappijt en de historische stranden van Normandie ligt “Chateau la Cheneviere” in een oase van rust. Het ligt op ongeveer 2 kilometer van het haventje van Port-en-Bessin, wat bekend staat om zijn ‘Coquilles Saint Jacques’. Het 18e eeuwse gebouw ligt in een tuin van oude bomen, uitgestrekte gazons en diverse rozenperken uit vroeger tijden.

Ondanks de waardigheid van een Chateau, ademt la Cheneviere een intieme en informele sfeer uit. Er heerst een aangename rust en een zeer ontspannen sfeer binnen de muren van de 2 hectare grote tuin temidden van een 12 hectare groot park. Even weg van de hectiek, daar zorgt Chateau la Cheneviere voor. De warmte en de charme van een Normandisch landhuis. In totaal zijn er 29 kamers die verdeeld zijn over het “Chateau” (15 kamers) en de 2 bijgebouwen, “La Forge” (7 kamers) en “La Commanderie” (7 kamers). Er is keuze uit 2 Standaard kamers, 17 Deluxe kamers, 7 Junior Suites en 3 Suites.

Als u een kamer wenst, verblijf dan ergens anders, maar als u ‘karakter’ wilt, verblijf dan in ‘la Chaneviere’. Het karakter van Normandie in combinatie met luxe, historische waarde, een hoeveelheid aan bezienswaardigheden en prachtige golfbanen. Een golfvakantie om nooit te vergeten.

Expedition | Chateau La Cheneviere

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Omaha Beach Golf Club (la Mer Course = 18 holes2x
  • Omaha Beach Golf Club (Le Manoir Course = 18 holes2x

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

januari t/m maart – vanaf € 1.015,- pp*
april t/m september – vanaf € 1.215,- pp*
oktober t/m november – vanaf € 1.015,- pp*

 

Cheneviere Special
5 nachten logies ontbijt incl. 3 greenfees op:

Omaha Beach Golf Course (m.k.u. de 2 banen aldaar)
januari t/m maart – vanaf € 765,-*
april t/m september – vanaf € 915,-*
oktober t/m november – vanaf € 765,-*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Waardig kasteel, Engelse invloed, luxe, historisch regio (D-Day stranden), gastronomisch restaurant
Mogelijkheden

  • Zeilen; Zeevissen; Paardrijden; Paragliding
  • Spa behandelingen; Aromatherapie; Massage; Manicure
  • D-Day tours; Tapijt van Bayeux; Seminars


* vanaf prijs geldig o.b.v. een standaard kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228