Dolce CampoReal Lisboa

Dolce CampoReal Lisboa is een nog wat onbekend Golf Resort gelegen op zo’n 50 km ten noorden van Lissabon en tevens op zo’n 50 km ten zuiden van de bekende golfresorts Portugal: “Praia del Rey” en “Royal Obidos”. Door een samenwerking kunt u tevens golfen op Royal Obidos, Praia del Rey en Bom Sucesso. Dit golfresort ligt in het heuvelachtige en glooiende wijngebied van de regio “Oeste” ofwel “Torres Vedras” genaamd en uiteindelijk slechts 20 km van de stranden. Het gehele jaar door hebben we hier interessante arrangementen voor u tegen zeer scherpe prijzen. Golfreizen Portugal op maat voor u gemaakt!

Bij Dolce CampoReal Lisboa kunt u verblijven in het hotel, diverse appartementen of townhouses. De meeste mensen zullen verblijven in het 151 kamers tellende hotel. De kamers zijn verdeeld in “Deluxe kamers” (31-33 m²), “Superior Deluxe kamers” (33-45 m²), “Premium kamers” (60-63 m²) en “Suites”. De Superior Deluxe kamers zijn bijvoorbeeld net even iets ruimer en hebben een mooier uitzicht dan de reguliere Deluxe kamers. Verder zijn de kamers van alle gemakken voorzien inclusief balkon en espresso machine.

Het hotel beschikt over een ruim zwembad met pool bar, een verwarmd binnenzwembad, een Spa (tegen betaling), tennisbanen, een jogging parcours en een manege / paard rijschool. Er zijn 2 restaurants waarvan 1 voor ontbijt en buffet-diner en een ‘a la carte’ restaurant “Grande Escolha”. Tevens is er de “Wellington Bar” (en pool bar) voor de nodige drankjes. Er zijn tevens meerdere wijnhuizen waar Dolce CampoReal mee samenwerkt voor bezoeken en wijnproeverijen.

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk de heerlijk rustige golfbaan van CampoReal ter plekke maar kunt u zoals aangegeven ook spelen op “Royal Obidos” (op 53 km), “Golf Praia del Rey” (op 58 km) en “Bom Sucesso” (op 54 km). Eventueel kunnen wij natuurlijk ook nog de golfbanen verzorgen in de regio rondom Estoril en Cascais zoals “Oitavos Dunes”, “Penha Longa”, “Golf do Estoril” en “Quinta da Marinha”. Deze golfbanen liggen niet om de hoek maar zijn zeker de moeite waard. Of u nu een shortbreak Portugal wenst of een langere golfvakantie Portugal, Dolce CampoReal Lisboa is prijstechnisch een zeer interessant alternatief. Neem snel contact met ons op!

Expedition | Dolce CampoReal Lisboa

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension of semi-all inclusive ook mogelijk)
4 Greenfees met keuze uit de volgende golfbanen:

  • Golf CampoReal
  • Royal Obidos

Alle golfarrangementen zijn naar wens aanpasbaar, dus ook de gewenste greenfees / golfbanen!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.

Laagseizoen       vanaf € 435,- pp*
Midseizoen         vanaf € 535,- pp*
Hoogseizoen      op aanvraag

 

SHORTBREAK SPECIAL LEGENDS:
4 overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
3 greenfees per persoon m.k.u.:
– Golf CampoReal
– Royal Obidos Golf Course
Nu t/m Oktober vanaf € 375,- per persoon

 

Laagseizoen: januari, februari, november, december
Midseizoen: maart t/m juli & september, oktober
Hoogseizoen: augustus

Specialiteit:
Charmant golfresort, aan de golfbaan, veelzijdige ligging vlakbij wijn, zee en Lissabon
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de steden Lissabon, Estoril, Cascais
  • Mogelijkheid tot genieten van zon, zee en strand
  • Mogelijkheid tot bezoeken van wijnhuizen en wijnproeverijen
* vanaf prijs geldig o.b.v. voordeligste categorie kamer = Deluxe kamer
* exclusief eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228