Druids Glen Hotel & Golf Resort

Golfvakantie Ierland? Druids Glen Hotel & Golf Resort is een prachtig 5-sterren Golf Resort. Druids Glen is een heerlijk smaakvol hotel aan een van de mooiste golfbanen van Ierland. Vijfsterren luxe in prachtig Iers landschap tussen de zee en de bergen. Gelegen op slechts 30 km. ten Zuiden van Dublin en 50 minuten van het vliegveld. Gelegen in een van onze favoriete streken van Ierland: graafschap Wicklow. Grote variatie in landschappen in een klein gebied: langs de kust steile kliffen en lange stranden met duinen en in het binnenland de Wicklow Mountains, met bosrijke valleien, watervallen en steile bergpassen door verlaten hoogvlakten. Wij maken uw golfvakantie Ierland graag voor u op maat!

Een heerlijk smaakvol hotel met vele faciliteiten aan een van de mooiste golfbanen van Ierland (eigenlijk 2 in de vorm van Druids Glen en Druids Heath). Vijfsterren luxe in prachtig Iers landschap tussen de zee en de bergen. Het hotel heeft 148 kamers, 5 restaurants en 3 bars. Er is een Spa, groot binnenzwembad, gymnasium, sauna en jaccuzzi. Tevens vele activiteiten mogelijk vanuit hier voor eventuele groepen / incentives.

In het gevarieerde landschap ligt een gevarieerd aanbod van meer dan 25 golfbanen, waarvan enkele zich tot de besten van Europa mogen rekenen!Voor de deur van dit mooie hotel ligt de uitdagende Druids Heath, een vrij open en glooiende golfbaan met prachtige vergezichten. Druids Glen, 3 maal gastheer van het Irish Open, ligt in de vallei achter het hotel en op een korte (courtesy) transfer afstand van de ingang. Op 25 minuten van het hotel, op de kliffen van de Ierse zee ligt Wicklow Golf Club. De golfbaan van het gelijknamige stadje is een echte ‘hidden gem’ op een unieke locatie. Tegen een toeslag kunt u echter ook de magistrale links course ‘The European Club’ spelen.

Golf Expedition maakt uw golfvakantie Ierland of golfarrangement Druids Glen graag voor u op maat. Neem snel contact met ons op!

Expedition | Druids Glen Hotel & Golf Resort

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (halfpension ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Druids Glen Golf Course
  • Druids Heath Golf Course
  • Wicklow Golf Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een aantrekkelijk geprijsde huurauto voor u.

April & Oktober – vanaf € 450,- pp*
Mei, Juni & September – vanaf € 510,- pp*
Juli & Augustus – vanaf – vanaf € 525,- pp*

Specialiteit:
op 50 minuten van Dublin Luchthaven, aan de fameuze baan Druids Glen Golf Course, 2 banen ter plekke, vele faciliteiten.
Mogelijkheden

  • Golfen (genieten van een verscheidenheid aan banen)
  • Bezoeken Wicklow Mountains en kust met kliffen
  • Bezoeken Dublin
  • Diverse activiteiten mogelijk voor groepen / bedrijven
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde standaard kamer.
* prijs is verder afhankelijk van weekdagen / weekend. In weekend voor hotel en golf toeslagen
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228