Evian Resort – Hotel Royal en Hotel Ermitage

Een Golfvakantie Frankrijk in optima forma! Het Evian Resort is gelegen tussen de Alpen en de oevers van het meer van Geneve. Het totale resort bestaat uit 2 hotels; het meest luxe ‘Hotel Royal’ en het ‘Hotel Ermitage’ en de ‘Evian Masters Golf Club’. Dit Golfresort is een waar paradijs waar u volledig tot rust kunt komen, heerlijk kunt golfen (en trainen), u gebruik kunt maken van een zeer uitgebreid welness centrum en kunt genieten van hoogstaande gastronomie in één van de vele restaurants. Met name ook geschikt vanwege z’n ligging op 45 km van het centrum van Genève (en het naast gelegen internationale vliegveld) en daardoor ook ideaal voor shortbreaks.

Het 5-sterren ‘Hotel Royal’ heeft in 1909 z’n deuren geopend om de groten der aarde te kunnen ontvangen, waaronder Edward de VII, waaraan de Royal z’n naam ontleend. Hotel Royal heeft 153 kamers en suites, die het uiterste bieden in Franse elegantie, geraffineerde luxe en prachtige uitzichten. Harmonieuze kleuren, uitnodigende meubels die speciaal ontworpen zijn voor Hotel Royal om u te laten genieten op uw kamer of op uw aangrenzende terras. Hotel Royal heeft meerdere restaurants van zeer exclusief tot en met een gril/lounge restaurant. Er is zelfs een restaurant dat exclusief gericht is op afslanken en opdoen van energie.

Het 4-sterren ‘Hotel Ermitage’ is net een tikje minder exclusief als Hotel Royal, maar bezit desondanks niet minder karakter. De ‘Ermitage’ in 2010 geheel gerenoveerd maar met behoud van de charme van een landelijke residentie met veel hout, (lei)steen en natuurlijke kleuren te midden van een 20 hectare groot park. Hotel Ermitage heeft 79 kamers en suites, waarin elk detail speciaal is uitgekozen om u thuis te doen laten voelen. Bij de eerste zonnestralen zult u genieten op uw terras uitkijkend op het meer of zuidwaarts richting de Alpen. De ‘Ermitage’ heeft twee onderscheidende restaurants, “La Table” met authentieke Franse smaken en “La Bibliotheque” dat Mediterrane gerechten biedt. Er is tevens een pianobar voor uw aperitief of voor de warmte van een haardvuur na uw golfronde. Natuurlijk kunt u ook de restaurants ontdekken van het ‘Hotel Royal’.

Beide accommodaties hebben hun eigen Spa. Hotel Ermitage heeft een Spa genaamd “Maison des 4 Terres”, die behandelingen aanbiedt om het lichaam weer energie te geven en de geest tot rust te brengen. De ‘Spa Evian Source’ van de ‘Palace’ is meer gericht op ontstressen, afvallen en verzorging van een stralende huid.

Golfen kunt u hier op één van de mooiste golfbanen van Europa waar ook ieder jaar het ‘Evian Masters’ gehouden werd (één van de belangrijkste golftoernooien wereldwijd voor dames). Sinds 2013 heeft deze golfbaan zelfs een “Major” status en wordt hier een “Ladies Major” gespeeld. Deze baan ligt vlakbij het resort (u wordt desgewenst met een busje gebracht) en u kunt hier alleen maar spelen wanneer u bij één van deze 2 hotels verblijft. Daarnaast heeft deze golfbaan een uniek trainingscentrum met nog eens 4 korte holes die in meerdere verschillende moeilijkheidsgraden zijn te spelen. Hier kunt u naar hartenlust trainen en e.e.a. direct in de praktijk brengen. Naast het golf zijn er nog diverse andere sportieve activiteiten te vinden. Meerdere sporten binnen het 20 hectare grote park; tennis, boogschieten, pitch and putt, wat u gratis wordt aangeboden. Maar er kunnen ook open-air activiteiten voor u worden gereserveerd, wild-water sporten, sporten op het meer, in de lucht en zelfs wintersport.

Onderstaand treft u slechts een voorbeeld arrangement. Wij maken uw Golfvakantie Frankrijk volledig op maat voor u!

Expedition | Evian Resort – Hotel Royal en Hotel Ermitage

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
inclusief 3 greenfees op de volgende golfbanen:

  • Evian Resort Golf Club (3x)
  • Gratis toegang tot het Evian Masters Trainingscentrum

Hotel Ermitage => vanaf € 745,- pp*
Hotel Royal => vanaf 1.045,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
Prachtige historie, ligging aan meer van Genève, fameuze golfbaan, gastronomische restaurants
Mogelijkheden

  • Golfen + Trainen op unieke baan & Evian Masters Training center
  • Diverse in & outdoor sporten
  • Stadsverkenning (Geneve, Yvoire)
  • Gastronomische restaurants
  • Seminars, meetings, vergaderingen
* prijs gebaseerd op voordeligste kamer
* prijs exclusief éénmalige reserveringskosten van € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228