Golf & Country Hotel Clervaux

Golfreizen Luxemburg met accommodatie op de Golfclub van Clervaux! Het 4-sterren Golf & Country Hotel Clervaux is perfect voor meerdere nachten lekker ontspannen en genieten van een uitdagende golfbaan, gastronomie, charme en natuurschoon. Het Golf & Country Hotel is gelegen op de 18-holes golfbaan van Clervaux te midden van de Luxemburgse Ardennen. Prachtig gesitueerd in een rustige omgeving biedt het hotel vanuit elke hoek een fantastisch uitzicht over de heuvels en de bossen van de regio.

Door z’n ligging op 3 km van het centrum van Clervaux is er ook voldoende te doen naast het golfen & wandelen. In Clervaux zelf liggen de 2 partner hotels, het 5-sterren “Le Clervaux Boutique & Design Hotel” en het iets grotere 4-sterren “Hotel International” met verschillende conferentie zalen en een wellness center. Wanneer gewenst kunnen we ook hiervoor een voorstel maken! Golfreizen Luxemburg op maat voor u gemaakt!

Het hotel beschikt over 23 kamers, dit zijn stuk voor stuk nette, moderne en ruime kamers. Een aantal van deze kamers hebben een prachtig uitzicht over de golfbaan. Er is te kiezen tussen de voordeligste ‘Comfort’ kamer en de daaropvolgende ‘Superior’ kamer die nog een stukje ruimer is. Alle kamers zijn in principe bedoeld voor 2 personen maar extra bedden zijn ook mogelijk. De badkamers zijn ruim, mooi ingericht en bieden het juist comfort. Er is gratis WiFi in het volledige hotel aanwezig en er is een heerlijk ontbijt verkrijgbaar.

In het hotel zelf is geen zwembad beschikbaar maar u kunt wel gratis gebruik maken van het Wellness center van Hotel International dat op 3 km in het centrum van Clervaux is gelegen! Dit Welness Center beschikt onder andere over een aantal sauna’s, een fitness center en een zwembad met waterval. Voor wat betreft restaurants heeft Hotel Clervaux ter plekke een erg goed restaurant met vele heerlijke wijnen, genaamd ‘The View’. U zou ook nog kunnen dineren in het Italiaanse restaurant ‘Da Lonati’ en ‘Rhino Steakhouse’, beide gelegen in de partnerhotels en zeer aan te bevelen!

Voor wat betreft het golfen kunt u natuurlijk spelen op de uitdagende en heuvelachtige golfbaan ter plekke van “Golfclub Clervaux”. Deze baan heeft door z’n ligging vele mooie uitzichten en het verveelt daarom niet om hem meerdere keren te lopen. Er zijn niet veel andere golfbanen in de buurt. Aanraders zijn nog wel “Golfclub Luxemburg Belenhaff” (op 55 km) en in Duitsland “Golf Resort Bitburgerland” (op 55 km). Een heerlijk golfarrangement Luxemburg die u zeker eens geprobeerd moet hebben!

Expedition | Golf & Country Hotel Clervaux

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief (half pension ook mogelijk)
2 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Golfclub Clervaux (2 x ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Vanaf € 295,- pp*

gehele jaar door

Specialiteit:
Uitdagende golfbaan ter plekke, goed restaurant, mooie uitzichten, welness in partner hotel
Mogelijkheden

  • Bezoeken Luxemburg Stad, Clervaux met musea
  • Wandelen en fietsen
  • Natuurlijk golfen zelf…
*/** vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde Standaard Comfort kamer
*/** voor groepen speciale prijzen, vraag ons om een offerte

*/** excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
*/** meerprijs voor het weekend (zaterdag en zondag) en feestdagen

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228