Grand Hotel des Templiers

Grand Hotel des Templiers is een kleinschalig 4-sterrenhotel midden in de Champagne hoofdstad Reims. Vanwege deze kleinschaligheid is het service niveau erg hoog en krijgt u de aandacht die u verdient. Dit hotel bezit nog de karakteristieke en klassieke charme van een Frans hotel. De luxe zit hem dan ook minder in de kamers / inrichting maar met name in de servicegerichte en romantische ambiance die dit hotel uitstraalt op z’n gasten. Niet voor niets wordt dit hotel zo goed gewaardeerd op de diverse beoordeling-sites. Vanuit dit hotel kunt u de vele Champagnehuizen bezoeken, de rijke cultuur van deze stad opsnuiven, deze prachtige regio ontdekken en natuurlijk heerlijk golfen. Op slechts 390 km van Utrecht een heerlijke locatie voor een shortbreak maar vanwege de vele mogelijkheden zeker ook voor langere verblijven.

Het hotel beschikt over in totaal 18 kamers verdeeld over “Superior” kamers, “Deluxe” kamers en een aantal “Communicating” rooms. De kamers bieden uitzicht op de stad of op het binnenplein. De kamers zijn klassiek ingericht en van alle gemakken voorzien inclusief airco, minibar, kluis, LCD-tv, gratis krant en gratis snel Wi-Fi (door het gehele hotel). De badkamers zijn voorzien van een aparte badkuip en douche, een bidet, badjassen en designer toiletartikelen. Elke avond wordt er ook een turndown service aangeboden.

Grand Hotel des Templiers beschikt over een binnenzwembad, een spa-bad , een sauna en een turks stoombad waarin u heerlijk tot rust kunt komen na de vele opgedane ervaringen uit de omgeving. Het hotel heeft geen restaurant maar daarvan zijn er ruim voldoende te vinden in de nabije omgeving. Er is wel een bar / lounge aanwezig en tevens een terras/dakterras. Wat in Reims ook een groot voordeel is, is dat het hotel beschikt over een gratis parkeergarage met “valet parking”.

De omgeving van het hotel biedt vele mogelijkheden. U kunt de diverse fameuze Champagnehuizen bezoeken van Reims en Epernay. Voor een gering bedrag bezoekt u de imposante caves / ondergrondse gangen waar vele miljoenen flessen Champagne opgeslagen liggen waarbij u aan het einde van uw tour op een heerlijk glaasje wordt getrakteerd. Verder kunt u  prachtige routes rijden of wandelingen maken door de Champagne wijnvelden. Daarnaast natuurlijk golfen op diverse golfbanen. De dichtstbijzijnde golfbaan is die van “Golf de Reims Champagne” (op 13 km). Daarnaast zijn er nog Golf de Champagne (op 34 km), Golf d’Ailette (op 45 km), Golf de la Romanie (op 48 km) en Golf du Val Secret (op 55 km). Golf & Champagne…, een heerlijke combinatie! Wij maken uw golfvakantie Frankrijk graag voor u op maat!

Expedition | Grand Hotel des Templiers

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Reims (Champagne – Gueux)
  • Golf de Champagne

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 405,- pp*

Specialiteit:
Karakteristiek charme hotel midden in Reims, zeer servicegericht, incl. zwembad, sauna, stoomcabine
Mogelijkheden

  • Bezoeken van Reims en Epernay
  • Bezoeken van de wijnvelden en de Champagnehuizen
  • Golfen
* vanaf prijs geldig voor de voordeligste categorie, ofwel een ‘Superior’ kamer.
* voor greenfees in het weekend geldt een kleine toeslag
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228