Hotel de la Poste

Hotel de la Poste ligt midden in één van de meest fameuze wijnregio’s ter wereld, de Bourgogne. De ligging is uniek nabij het historische centrum van Beaune en het welbekende “Hospices de Beaune”. Hotel de la Poste is een perfecte uitvalsbasis om deze prachtige wijnregio te ontdekken en te genieten van diverse golfbanen. Ook voor diegene op doortocht naar het zuiden van Frankrijk is dit een prima stopover voor 1 of meerdere nachten.

Hotel de la Poste beschikt over 36 kamers inclusief 4 suites. U kunt kiezen uit “Charme” kamers, “Deluxe” kamers, Junior Suites en Suites. Elke kamer heeft z’n eigen individuele inrichting en karakter maar ze beschikken allemaal over comfort en kwaliteit inclusief gratis Wi-Fi. De Charme kamers hebben een knusse en warme sfeer en bieden een combinatie van klassiek en modern. De Deluxe kamers zijn ruim en licht en zijn weer een stukje eleganter dan de charme kamers. De daaropvolgende Junior Suites en Suites bieden nog meer ruimte en luxe.

Hotel de la Poste beschikt over 2 restaurants waarvan “Le Bistro” u verwelkomt voor een heerlijke lunch in een informele setting en “Le Relais” u laat kennismaken met geraffineerde gerechten tijdens het diner. Zoals het een restaurant in Beaune betaamd zal de sommelier u van voldoende advies voorzien bij de keuze uit de ongeveer 300 verschillende Bourgogne wijnen. De receptie van het hotel kan voor u diverse “wijnproeverijen” en bezoeken verzorgen bij de diverse caves en wijngaarden uit de omgeving waaronder bijvoorbeeld bij “Chateau de Meursault” of “Chateau de Pommard”. U kunt natuurlijk ook uw eigen routes uitstippelen in deze prachtige regio of in de leuke stad Beaune zelf.

Naast de wijnen moet u natuurlijk ook een cultureel bezoek brengen aan het vlakbij gelegen “Hospices de Beaune” ook wel “Hotel Dieu” genoemd. In de 15e eeuw een ziekenhuis voor de armen en behoeftigen en nu een museum. Daarnaast kunt u natuurlijk heerlijk golfen in deze omgeving zoals bijvoorbeeld op: Golf de Beaune Levernois (op 6 km), Golf du Chateau d’Avoise (op 45 km), Golf de Quetigny (op 45 km), Golf de Chailly (op 48 km) en Golf Jaques Laffite Dijon Bourgogne (op 56 km). Ondanks dat deze 4 laatste golfbanen niet om de hoek liggen zijn de ritten ernaar toe vaak wel de moeite waard. Voor wat betreft “Golf Jaques Lafitte Dijon Bourgogne” is het erg leuk in combinatie met een bezoek aan de leuke stad Dijon. De rit is ook de moeite waard wanneer u gedeeltelijk de “Route du Vin” ofwel “Route des Grands Crus” neemt. Golf Expedition maakt uw golfreizen Frankrijk geheel op maat!

Expedition | Hotel de la Poste

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
2 Greenfees op de volgende golfbanen met keuze uit:

  • Golf de Beaune Levernois of Golf du Chateau d’Avoise
  • Golf de Quetigny of Golf de Chailly of (tegen meerprijs) Golf Jacques Laffite Dijon Bourgogne

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

1 jan. t/m 4 april – vanaf € 275,- pp*

5 april t/m 11 okt. – vanaf € 350,- pp*
12 okt. t/m 31 dec. – vanaf € 275,- pp*

Specialiteit:
Karakteristiek charme hotel midden in Beaune, vlakbij “Hospices de Beaune”
Mogelijkheden

  • Bezoeken van Beaune & Dijon
  • Wijnproeverijen / bezoeken van Caves
  • Volgen van de “Route des Grands Crus” & “Route des Grands Vins”
* vanaf prijs geldig voor de voordeligste categorie, ofwel een ‘Charme’ kamer.
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228