Hotel du Castellet

Het 5-sterren “Hotel du Castellet” is er één uit de meest luxe categorie. Gelegen op een plateau vlakbij het Circuit Automobile de Paul Ricard met prachtige uitzichten over de “Golfe d’Amour” ofwel de baai van Ciotat en Bandol. Aan de rand van een bos met pijnbomen ligt deze prachtige bastide met ruime kamers en suites. Vanwege z’n gastronomische restaurant (2 Michelin sterren), z’n eigen 6-holes golfbaan en z’n ligging op 46 km van Toulon Airport en 65 km van Marseille airport is dit een toplocatie voor een kort of lang verblijf. Golfreizen Frankrijk op het hoogste niveau!

Het hotel heeft in totaal 46 kamers verdeeld over de Bastide en de naastgelegen villa’s. Er zijn standaard kamers van 27m², prestige kamers van 32m², junior suites van 40m² en suites van 50-70m² en “La Suite Canelle” van 150m²! Alle kamers hebben een privé terras met zicht op het park of het zwembad maar altijd gericht op het zuiden. De kamers zijn natuurlijk van alle luxe voorzien en zijn Provençaals ingericht in de kleuren honing, lavendel en grapefruit.

Voor uw ontspanning is er een heerlijk ‘infinity’ buitenzwembad, een 6-holes golfbaan, een tennisbaan, een jeux de boules baan en een jogging/mountainbike pad dat over het 80 hectare grote grondstuk loopt. Daarnaast is er een Spa gedeelte van het luxe merk “Cinq Mondes” met 2 schoonheids/massage cabines, hammam, een indoor zwembad en een fitness ruimte. Aangezien het bekende circuit van “Paul Ricard” zo dichtbij ligt kunnen wij er wellicht ook nog voor zorgen dat u hier op kunt racen. Wij gaan graag de mogelijkheden voor u na.

Waar Hotel du Castellet daarnaast met name nog bekend om staat zijn z’n restaurants geleid door chef “Christophe Bacquié”, Meilleur Ouvrier de France in 2004. Het gastronomische restaurant “Le MonteCristo” heeft dan ook 2 sterren in de Michelin gids. Er is echter ook een Bistro-Chic restaurant genaamd “SanFelice” voor als het iets minder heftig hoeft met uitzichten over het parc en de “Golfe d’Amour”.

Naast de eigen 6 holes ligt op 20 km van het hotel “Golf de Frégate”, één van de mooiste golfbanen van Zuid-Frankrijk met prachtige uitzichten over de Middellandse zee. Deze baan is zeker de moeite waard om meermaals te spelen maar u kunt ook nog spelen op Golf Marseille la Salette (op 40 km), Golf de Sainte Victoire (op 46 km), Golf de la Sainte Baume (op 49 km), Golf de Barbaroux (op 49 km) en eventueel Golf de Valcros (op 63 km, mooie baan echter niet van te voren te boeken). Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw arrangement geheel op maat!

Expedition | Hotel du Castellet

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Frégate
  • Golf Marseille la Salette
  • Golf de la Sainte Baume
  • Golf de Barbaroux

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

feb/maart/nov/dec vanaf € 1.325,- pp*

april/mei/sept/okt vanaf € 1.525,- pp*

juni/juli/augustus vanaf € 1.775,- pp*

 

shortbreak special
4 nachten o.b.v. logies ontbijt
incl. 3 greenfees op:
– Golf de Frégate
– Golf de la Sainte Baume
– Golf de barbaroux
feb/maart/nov/dec vanaf € 815,-*
april/mei/sept/okt vanaf € 925,-*
juni/juli/augustus vanaf € 1.065,-*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Ligging op plateau met prachtige vergezichten, restaurant met 2 Michelin sterren, vlakbij circuit Paul Ricard
Mogelijkheden

  • Bezoeken van steden zoals Marseille, Aix-en-Provence en Toulon
  • Bezoek aan dorpjes zoals Cassis, Ciotat en Bandol
  • Bezoek brengen aan het eilandje “Ile de Porquerolles”
  • Volgen van de wijnroutes “Route des Vins de Provence”
  • Eventueel racen op het achtergelegen circuit van “Paul Ricard
* vanaf prijs geldig o.b.v. de voordeligste “standaard” kamer.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228