Hotel du Palais

Een golfvakantie Frankrijk van het hoogste niveau! “Hotel du Palais” ofwel het 5-sterren “Hotel du Palais Biarritz Imperial Resort & Spa” is een van de beste Palace hotels van Europa. Ooit door Napoleon laten bouwen en sinds 1893 fungerend als hotel. Gelegen op een klif aan zee in het mondaine Biarritz aan de fameuze stranden. Een zeer luxueus hotel voor diegene die het optimale uit hun vakantie willen halen. Een klassieke stijl met grandeur van vroeger dagen maar toch met alle hedendaagse gemakken die u maar kunt wensen. Dat alles op een unieke locatie direct aan zee/strand op de beste plek in Biarritz.

Het hotel zelf beschikt over 153 kamers en 30 suites waarvan de meeste adembenemende uitzichten bieden over Biarritz, het strand maar natuurlijk ook de zee. De voordeligste kamers zijn de “Classic” kamers, gevolgd door de “Prestige” (van zo’n 20-28 m²). Hierboven zitten de “Biarritz View” & “Junior Suites” (van zo’n 30-50 m²). Het meest luxe verblijf heeft u in de “Residential”, “Imperial” & “Royal Suites” (van zo’n 40-75 m²). Alle kamers ademen een klassieke maar “lichte” sfeer. Verder zijn de kamers natuurlijk van alle gemakken voorzien inclusief verse bloemen bij aankomst.

Het hotel heeft de beschikking over een prachtig 33 meter zoutwater buitenzwembad welke lijkt over te lopen in de zee. U kunt hier genieten op een prachtig zonnedek met diverse ligbedden. Voor de golfers is er zelfs een “pitch and putt” holes zodat u nog even uw korte spel kunt oefenen voor u de baan in gaat. Tevens is er een Spa complex dat 5 verdiepingen beslaat met een geweldig indoor zwembad, hammam, sauna’s, een “Guerlain Spa” met exclusieve body wraps, gezichtsbehandelingen enz. enz. Tevens is er een verdieping geheel aan Fitness gewijd. Culinair genieten kunt u verder in de 3 restaurants van Hotel du Palais. “Villa Eugénie” is de meest gastronomische met Michelin ster. Deze wordt gevolgd door “la Rotonde” met prachtige uitzichten over zee. Iets meer ontspannen dineren kunt u verder in “Hippocampe” met zomerse visgerechten en vele overheerlijke salades.

Naast het feit dat u zeer vele activiteiten kunt ontplooien en leuke andere steden kunt bezoeken in Biarritz en omgeving (Bayonne / San Sebastian) is het hier natuurlijk een waar golfparadijs. Maak een keuze uit zo’n 10 verschillende golfbanen die allen binnen een uur rijden te bereiken zijn en zelfs een 5-tal binnen zo’n 20 minuten. Bijvoorbeeld Golf de Biarritz (op 1 km) dat de op 3 na oudste baan is van het vaste land Europa. Een korte vlakke baan maar historisch en goed onderhouden. Golf d’Arcangues (8 km) en Makila Golf Club (10 km) zijn zeer heuvelachtig en bieden daardoor mooie uitzichten. Wellicht de mooiste golfbaan rondom Biarritz, Golf de Chiberta (4 km) met z’n aan zee grenzende holes net als Golf de Moliets (een stukje verder op 53 km) of het prachtige Golf de Seignosse (35 km). Laat het ons weten, wij verzorgen e.e.a. graag voor u!

Expedition | Hotel du Palais

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl.
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf Biarritz le Phare
  • Golf de Chiberta
  • Golf d’Arcangues

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, zeker ook voor niet golfers!
Vraag ons gerust om een passend voorstel!

januari t/m maart – vanaf € 1.325,- pp*

april t/m juni – vanaf € 1.475,- pp*

juli & augustus – vanaf € 1.600,- pp*

september & oktober – vanaf € 1.475,- pp*

november & december – vanaf € 1.325,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke locatie, direct aan zee, paleis hotel, super Spa, ongekende luxe en service, vele activiteiten mogelijk
Mogelijkheden

  • Genieten van de fameuze stranden van Biarritz & Saint Jean de Luz
  • Ontspannen in de Spa met 5 verdiepingen
  • Surfen op de bekende golven in deze regio
  • Wandelen en fietsen in de nabije bergen (Pyreneeën)
  • Culinair genieten in deze regio
  • Bezoek brengen aan San Sebastian in Spanje


* prijzen geldig o.b.v. de voordeligste kamer (Classic room – Garden View)
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228