Hotel Saint Aygulf

Hotel Saint Aygulf is één van de pareltjes van de “Van der Valk” keten gelegen in zoals de naam al zegt Saint Aygulf. Een zeer gastvrij en klantvriendelijk hotel met een unieke ligging direct aan het strand met eigen Beach Club. Geniet van moderne kamers waarvan de meeste een prachtig uitzicht bieden over de baai van Frejus (centrum Fréjus op 6 km) en Saint Raphael. Een uitstekend hotel om een strandvakantie te combineren met de prachtige golfbanen uit deze omgeving. Met meer dan 300 dagen zon per jaar geen verkeerde keuze. Golfvakantie Frankrijk op z’n voordeligst!

Hotel Saint Aygulf beschikt over 85 kamers waarvan 6 Junior Suites en 3 Suites. De reguliere kamers zijn in principe van dezelfde grootte. Het merendeel van de kamers heeft een balkon met prachtig uitzicht over de middellandse zee en het massief van het Esterel gebergte of de heuvels van “Les Maures” en het vogelbroedgebied “Les Villepey”. Er zijn ook kamers zonder balkon en eventueel met straatzicht. Geef daarin gerust uw wensen aan. Eventueel kunnen wij u tegen een hele kleine meerprijs een gewenste kamer vooraf garanderen.  De hotelkamers die in 2008 zijn gerenoveerd zijn allen voorzien van “Italiaanse douche”, fohn, toilet, een zitje, flatscreen, bureau, WiFi, kluis en minibar.

Hotel Saint Aygulf heeft geen zwembad maar daarentegen wel een heerlijke Beach Club “Blanc & Bleu”op het strand waarvoor u alleen maar de boulevard voor over hoeft te steken. Verder beschikt het hotel wel over een goed restaurant tegen zeer schappelijke prijzen waarbij u het merendeel van de avonden op een prachtig buitenterras kunt vertoeven (met zo nu en dan optredens). In de nabije omgeving zijn er diverse activiteiten te ondernemen waarbij de receptie u natuurlijk graag van dienst is. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de speedboot huren die van het hotel is!

Naast het strand, het bezoeken van dorpjes zoals bijvoorbeeld St. Tropez en de wijnen uit het achterland kunt u hier natuurlijk heerlijk golfen. Wij reserveren graag greenfees voor u op alle mogelijke banen uit de omgeving. Directe aanraders zijn daarbij bijvoorbeeld: Golf de Roquebrune (op 7 km), Golf de l’Esterel (op 12 km), Golf de Sainte Maxime (op 16 km) en Golf de Saint Endréol (op 24 km). Er zijn echter nog diverse andere golfbanen mogelijk dus geef gerust uw wensen aan ons door, wij maken al onze arrangementen volledig op maat!

Expedition | Hotel Saint Aygulf

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (halfpension ook mogelijk) incl.
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Roquebrune
  • Golf de Sainte Maxime (incl. verplichte buggy)
  • Golf de Saint Endréol

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

oktober t/m maart vanaf € 525,- pp*

april t/m september vanaf € 595,- pp*

halfpension eventueel € 25,- p.p. per nacht extra

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Ligging aan het strand (boulevard ertussen), eigen Beach Club, relatief voordelig!
Mogelijkheden

  • Bezoeken van steden zoals Cannes, Nice en Monte-Carlo
  • Bezoek aan dorpjes zoals Saint Tropez en Sainte Maxime
  • Volgen van de wijnroutes “Route des Vins de Provence”
  • Ontspannen aan het strand of in de diverse baaitjes
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde kamer, ofwel met 2 personen per kamer.
* gegarandeerd zeezicht: € 5,- per persoon per nacht extra
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,- per boeking

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228