Hotel U Capu Biancu

U Capu Biancu is een persoonlijk 4-sterren hotel en het adres voor echte levensgenieters. De maquis, de zee, het restaurant, het privéstrand…. Hotel U Capu Biancu ligt verscholen in de baai van Santa Manza, aan de oostkust van Corsica (iets ten noorden van het prachtige Bonifacio). Je moet er wel wat voor over hebben om de onverharde weg helemaal tot aan zee te volgen. Maar eenmaal aangekomen wil je hier nooit meer weg!

Het majestueuze ijzeren hek doet denken aan de entree van een kasteel. Echter daarachter ligt iets anders…, een wereld in volledige harmonie. Een hotel dat volledig opgaat in de natuurlijke omgeving. Zelfs de daklijn van het hotel volgt de lijn van de omliggende heuvels. En het uitzicht op de ‘witte rots’ ofwel U Capu Biancu is bijna een vanzelfsprekendheid. in 1992 kochten Jean-Louis Limongi en zijn vrouw Sylvie deze verlaten plek. Vanaf het begin was het voor hen duidelijk: U Capu Biancu moest een sfeervol persoonlijk en rustig hotel worden. Alles ontworpen om één te worden met de natuur. En dat is – zeker na de renovatie in 2007 – absoluut gelukt. Met sfeervolle en comfortabele kamers en een uitzicht dat nooit een metamorfose nodig heeft.

In totaal zijn er 42 kamers inclusief 14 suites. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen badkamer met bad of douche (sommige badkamers zijn wat klein) en toilet. De suites zijn uiteraard wat groter en sommige hebben een eigen terras of balkon. Er is zelfs een appartement op de hoek van het gebouw dat comfortabel is als je wat langer of met gezin zou willen verblijven. De inrichting van de kamers is stijlvol met elementen van robuust hout, ijzer en gebakken steen. De kamers zijn onderverdeeld in de categorieën standaard (16 m² met of zonder zeezicht), confort (22 m²), superieure (28 m²), junior suites (35 m²), suites (38 m²) en het appartement (65 m²).

Het hotel heeft een prijswinnend zwembad dat geweldig is geïntegreerd in het geheel met prachtige uitzichten. Er zijn 2 privé stranden en diverse watersport mogelijkheden. U kunt uzelf ook laten verwennen in het spa centrum waar u ook afspraken kunt maken voor diverse massages. Golfen kunt u op Golf de Spérone. Hotel U Capu Biancu ligt op 14 km van Golf de Spérone ligt op het uiterste puntje van Corsica en behoort tot de mooiste banen van Europa. Het is de enige echte 18-holes golfbaan op Corsica maar het is een genot om deze baan meerdere malen te spelen! Overigens is er sinds 2014 ook een nieuwe zeer luxueuze golfbaan “Golf de Murtoli” geopend met 12 greens die in verschillende routings kan worden gespeeld. Geweldig gelegen op “Domaine de Murtoli” (op 38 km) in prachtig natuurschoon maar wel zeer aan de prijs!

U Capu Biancu beschikt overigens over een gastronomisch grill restaurant en een restaurant/bar direct aan het strand. Alle zintuigen worden hier verwend! Eten is een feestje in U Capu Biancu, mede dankzij de uit Senegal afkomstige topchef Gadio EL HADJI. Hij genoot een opleiding o.a. bij Alain Ducasse en zet de lekkerste gerechten voor. Of dat nu voor de lunch of het diner is mag u zelf weten… Het verblijf is hier in het hoogseizoen (29 juni t/m 31 augustus) op basis van half pension dus ontbijt met lunch óf diner. Wij maken uw golfvakantie Corsica graag op maat!

Expedition | Hotel U Capu Biancu

7 Overnachtingen o.b.v. half pension! (logies ontbijt ook mogelijk) inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Sperone (3x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

27 april t/m 06 juni => vanaf € 1.525,- pp*

7 juni t/m 28 juni => vanaf € 1.700,- pp*

29 juni t/m 31 augustus => vanaf € 1.875,- pp*

1 sept. t/m 21 sept. => vanaf € 1.705,- pp*

22 sept. t/m 12 okt. => vanaf € 1.525,- pp*

Specialiteiten Hotel U Capu Biancu

  • Gelegen aan het strand (2 privé stranden)
  • Geheel in natuur geïntegreerd (aan einde van 1.2 km zandweg)
  • Design, prijswinnend zwembad
  • Goed restaurant
  • Spa + massage mogelijkheden
  • Diverse watersportactiviteiten (tegen betaling)
  • Boottochten mogelijk (tegen betaling)
  • Goede uitvalsbasis voor verkenning Zuid-Corsica


* vanaf prijs geldig o.b.v. voordeligste kamer (standaard kamer).
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228