Monte Rei Golf and Country Club

Monte Rei Golf & Country Club is een zeer exclusief resort in het oosten van de Algarve richting de Spaanse grens, gelegen op zo’n zo’n 55 km van Faro Airport en 15 km van Tavira. Dit prachtige resort bestaat uit residentiele villa’s en een gedeelte met kleinschaligere villa’s voor de verhuur. De fameuze golfbaan van Monte rei is één van de allermooiste van Portugal en is een “Jack Nicklaus Signature Course”. Het golfresort ligt in een wat minder bevolkt gebied tussen de bergen en de Atlantische Oceaan (op 8 km) waardoor het oorspronkelijke landschap behouden is gebleven. Wellicht niet voor iedereen weggelegd maar “Monte Rei” is een golfresort behorend tot de meest luxe van Portugal en de Algarve.

De villa’s voor uw verblijf (voor de verhuur) zijn gelegen in het gedeelte “O Miradouro Village” op het resort. Het is een combinatie van 1, 2 of 3-slaapkamer villa’s en 3 en 4 slaapkamer villa’s met prive-zwembad. De ruime villa’s zijn karakteristiek Portugees van stijl hebben mooie badkamers, ruime overdekte terrassen en goed onderhouden tuinen. Pure kwaliteit is waar het hier om draait en dat straalt ook door in het elegante interieur en in de volledig uitgeruste keukens. Er zijn diverse 3 en 4 slaapkamer villa’s die dan nog hun eigen prive-zwembad hebben.

De villa’s liggen allemaal vlakbij het middelpunt van het dorpje, ook wel de “Veranda” genoemd. Hier is een restaurant een bar, tennisbanen, zwembaden een volledig uitgeruste ‘gym’, een Spa en een ‘kinder villa’. Het restaurant Veranda is in het seizoen geopend voor een lichte snack of informeer diner bij het zwembad. Verder zijn er op het gehele resort nog een bar en 3 restaurants waaronder “Vistas restaurant”, het gastronomische restaurant van award-winning chef “Jaime Perez” met een Mediterrane keuken.

Dan is er natuurlijk nog de golfbaan “Monte Rei North”. Een geweldige glooiende golfbaan met uitzichten richting de “Serra do Caldeirao” bergen en over de Atlantische Oceaan. De baan is geopend in juni 2007 en zal waarschijnlijk worden gevolgd door een 2e baan “Monte Rei South” waar de plannen al reeds voor zijn gemaakt. Naast deze baan kunt u spelen op “Quinta da Ria” en “Quinta de Cima” welke op zo’n 8 km zijn gelegen. Natuurlijk maken wij ook uw golfreizen Portugal en golfarrangementen Algarve op maat met de golfbanen van Quinta do Lago, Vele do Lobo en Vilamoura. Golfvakanties Portugal volledig op maat voor u gemaakt!

Expedition | Monte Rei Golf & Country Club

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. (half pension ook mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Monte Rei North Course (3x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

1 november t/m 31 maart – vanaf € 1.050,- pp*
1 april t/m 31 mei & oktober – vanaf € 1.175,- pp*
juni & september – vanaf € 1.275,- pp*
juli & augustus – vanaf € 1.395,- pp*

Specialiteit;
Unieke ligging aan zee en strand, zeer luxe resort met vele faciliteiten, eigen golfmogelijkheden (pitch&putt baan, greens etc.), vele activiteiten en gastronomie
Mogelijkheden

  • Zon, zee, strand
  • Golfen op de eigen practice, zeilen, yachting, waterskieën, diepzeevissen etc.
  • Spa, yoga etc.
* vanaf prijs geldig voor de 1-bedroom villa voor 2 personen
* bij volle bezetting in 2 of 3 bedroom villa prijs nog iets voordeliger
* prijzen vanaf april inclusief ‘early booking korting’ voor 28 februari
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228