Moulin de Vernegues

Golfvakantie Frankrijk midden in de Provence! Moulin de Vernègues is een prachtige 4-sterren accommodatie direct gelegen aan de door Severiano Ballesteros ontworpen golfbaan Golf de Pont Royal. Het ligt ook op het resort van Domaine et Golf de Pont Royal echter vanwege z’n charme en ligging in de hoek van dit resort heeft u daar nagenoeg geen idee van. Moulin de Vernègues is ideaal gelegen halverwege tussen Avignon en Aix en Provence, in het hart van de Provence. Het 350 jaar oude gebouw is een weerspiegeling van de adellijke feesten van koning Rene, hertog van Anjou. Begin 2012 heeft het hotel echter een grondige renovatie ondergaan en is er een gebouw bijgekomen met 66 kamers uitkijkend over de golfbaan.  Een prachtplek voor golf, wijn, gastronomie, cultuur en een prachtige natuur.

Moulin de Vernègues beschikt over 38 kamers in het “oude gedeelte” en 66 kamers in het in 2012 opgeleverde gedeelte. De nieuw kamers hebben allen uitzicht op hole 2 en/of 3 van Golf de Pont Royal. De kamers zijn onderverdeeld in de categorieën; Classic, Superior, Deluxe en zelfs Junior Suites en Suites. De kamers zijn ingericht in een luxe Provençaalse stijl en stralen rust en kalmte uit. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld van airconditioning en zijn uitgerust met flatscreens en Wifi. De badkamers liggen volledig in lijn hiermee en stralen dezelfde rust uit.

Voor uw ontspanning is er een heerlijk zwembad aanwezig dat in het hart van het groen ligt. Neem een duik of rust lekker uit op aanwezige ligstoelen. Er zijn tevens 2 tennisbanen, een tafeltennistafel, volleybal en natuurlijk…, een jeu de boules. Vanaf eind 2012 zal er ook een Spa geopend zijn verzorgd door het heerlijke “l’Occitane”. In het aanwezige restaurant kunt u van diverse seizoens-menu’s genieten vanaf zo’n € 35,-. Er zijn 2 verschillende eetzalen. Wanneer het weer het echter toelaat is het prachtige terras direct aan de golfbaan natuurlijk de eerste keuze.

U kunt vanuit hier diverse dagtochten maken naar de mooie steden zoals Avignon en Aix-en-Provence, de Provençaalse dorpjes zoals l’Isle sur la Sorgue en Gordes maar daarnaast natuurlijk in de gehele Provence. Bezoek wijnboerderijen gelegen aan de wijnroute van de zuidelijke Cotes du Rhone en geniet van deze gastronomische kleurrijke regio. Golfen kunt u natuurlijk op de prachtige baan van “Golf de Pont Royal”. Deze baan is ontworpen door Severiano Ballesteros en biedt u zeer veel uitdaging waarbij u ook nog eens langs het terras van uw hotel komt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook spelen op Golf de Servanes (op 34 km), Provence country club (op 36 km) en eventueel op Golf de Grand Avignon (op 47 km). Geeft gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw arrangement geheel op maat!

Expedition | Moulin de Vernegues

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen (andere golfbanen ook mogelijk):

  • Golf de Pont Royal
  • Golf de Servanes
  • Golf de Pont Royal

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Let op nieuwe en scherpere prijzen:
t/m maart vanaf € 585,- pp*

april/mei/oktober/november vanaf € 675,- pp*

juni t/m september vanaf € 895,- pp*

 

vraag ook naar onze “short-break” golfarrangementen bij Moulin de Vernegues

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
Ligging aan Golf de Pont Royal, rust en toch op een resort, veel uitstapjes mogelijk
Mogelijkheden

  • Bezoek aan steden zoals Avignon, Aix-en-Provence en Orange
  • Bezoek aan dorpjes zoals l’Isle-Sur-La-Sorgue, Gordes en Chateauneuf-du-Pape
  • Volgen van de wijnroute van de Zuidelijke Cotes du Rhone
  • Golfen, tennis, fietsen, Spa vanaf eind 2012
* prijs geldig o.b.v. een Superior Kamer = middelste categorie.
* excl. éénmalige reserveringskosten

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228