Penina Hotel & Golf Resort

Golfreizen Algarve op maat voor u gemaakt! Penina Hotel & Golf Resort is een meermaals bekroond golf resort in het Westen van de Algarve op zo’n 45 minuten rijden van Faro Airport (70 km). Dit golfresort beschikt over de allereerste golfbaan van de Algarve, de “Sir Henry Cotton Championship Course” en 2 x 9-holes golfbanen “the Resort Course” en “the Academy Course”. Daarnaast beschikt dit hotel, wat ook zeker geschikt is voor families, over een van de grootste oefenfaciliteiten van Portugal. Met een grote variëteit aan sport en ontspanningsmogelijkheden en het strand van “Alvor Beach” op 7 km een geweldige plek voor een kort of lang golfarrangement Portugal.

In totaal beschikt het hotel over 188 kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van alle gemakken inclusief aico, lcd tv, mini-bar, kluis, badjassen, koffie en thee faciliteiten en internet. Standaard kamers hebben voornamelijk bergzicht of zicht over de “Resort course” waarvan slechts een aantal met balkon. De Superior kamers, ofwel pool view kamers hebben zoals de naam al zegt uitzicht over het zwembad en daarnaast over de “Championship course”. Deze zijn bijna allen voorzien van een balkon. Nieuw zijn overigens de “Family Rooms”, voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Daarnaast zijn er dan nog de luxere “Studio rooms” met 2 niveau’s, junior suites en een aantal Grande Suites.

Er is een “Olympisch formaat” zwembad, ofwel het grootste prive zwembad in de Algarve. Er zijn daarnaast 5 tennisbanen, een 3 km lang jogging parcours, een fitnesszaal, sauna, massage, beauty center en een officieel voetbalveld. Tevens is er een goed bekend staande “kids club” voor de kleintjes. Gastronomisch gezien is het hier ook genieten door middel van de 5 aanwezige restaurants (waarvan 2 alleen in seizoen) en 3 bars. Van informele snacks, grill specialiteiten tot en met hoogstaande Mediterrane gerechten. In de maanden juni t/m september is er ook nog een restaurant aan het strand waar de ‘eigen’ beachclub is gelegen aan “Alvor Beach”. De gratis shuttle bus brengt u dan hier naar toe.

Voor wat betreft golfen heeft u meerder keuzes. U kunt natuurlijk spelen op de “Sir Henry Cotton Championship Course” welke ter plekke is en op de 2 x 9-holes banen, The Resort Course (is ook als 18-holes te lopen) en The Academy Course (9-holes oefenbaan). Aangezien Penina Hotel & Golf Resort tot dezelfde groep behoort heeft u zelfs ook het exclusieve privilege om te kunnen spelen op de prachtige golfbanen “Pinheiros Altos Golf Course” (op 67 km) en het luxueuze “San Lorenzo Golf Course” (op 67 km). Van buitenaf kunt u hier niet op spelen… Wij kunnen natuurlijk ook nog andere golfbanen dichterbij het hotel voor u verzorgen. Golfbanen zoals: Boavista Golf (op 17 km), Onyria Palmares (op 12 km), Pestana Alto Golf (op 7 km), Golfe do Morgado / Golfe dos Alamos (op 12 km) zijn allen mogelijk en natuurlijk nog méér. Geef hierin gerust uw wensen aan ons door. Golfreizen Algarve volledig op maat gemaakt!

Expedition | Penina Hotel & Golf Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. (half pension ook mogelijk)
7 Greenfees of Unlimited Golf met keuze uit de volgende golfbanen:

  • Sir Henry Cotton Championship Course (maart t/m 17 juni & 15 sept t/m 19 nov. maximaal 4 rondes)
  • Penina Resort Course (9 holes baan)
  • Penina Academy Course (9 holes baan)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

01 nov. t/m 02 maart – vanaf € 495,- pp*
03 maart t/m 25 mei – vanaf € 665,- pp*
26 mei t/m 20 juli – vanaf € 695,- pp*
21 juli t/m 24 aug. – vanaf € 850,- pp*
25 aug. t/m 28 sept. – vanaf € 695,- pp*
29 sept. t/m 31 okt. – vanaf € 665,- pp*
SPECIALE PRIJS IN OKTOBER! VRAAG NAAR EEN OFFERTE!

Specialiteit;
Ligging in Westelijk Algarve, 1 championship course en 2 traninings golfbanen ter plekke, oudste baan van Algarve. Tevens exclusieve mogelijkheid tot spelen op Pinheiros Altos en San Lorenzo golf courses!
Mogelijkheden

  • Zon, zee, strand
  • Golfen op oudste baan van Algarve “Sir Henry Cotton Golf Course”
  • Goede golf trainingsfaciliteiten vanwege 9 holes “Academy Course” en 9 holes “Resort Course”
  • Unieke mogelijkheid om de exclusieve banen Pinheiros Altos en San Lorenzo golf courses te spelen
* vanaf prijs voor een gedeelde Classic / Mountain View Room incl. vroegboekkorting meer dan 120 dagen vooruit. Tot 60 dagen vooruit ook nog vroegboekkorting maar minder scherp…
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228