TorreMirona Golf & Spa Resort

TorreMirona Golf & Spa Resort ligt op zo’n 50 km ten Noorden het vliegveld van Girona en op 40 km van Girona stad. Dit golf resort is rustiek gelegen op de uitlopers van de Pyreneeën en beschikt over een eigen golfbaan. De regio Costa Brava wordt steeds populairder vanwege de veelzijdigheid, gastronomie en natuurlijk de hoeveelheid golfbanen. De stranden van de Costa Brava liggen op zo’n 25 km ofwel een half uurtje rijden. TorreMirona Golf Course is een heerlijke niet al te moeilijke golfbaan. Vanuit hier kunnen wij natuurlijk ook vele van de andere bekende golfbanen uit de regio voor u reserveren. Een rustig en natuurrijk gelegen golf resort voor een kort of lang verblijf…, golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

Bij TorreMirona Golf & Spa Resort kunt u verblijven in het hotel of in de zeer ruime appartementen van “Vila Birdie Suites”. Het hotel beschikt over 49 ruime kamers met of zonder golfzicht. Daarnaast dan nog diverse suites die nog een stuk ruimer zijn. De kamers zijn van alle gemakken voorzien inclusief gratis wifi en zijn allen voorzien van een terras of een balkon. De “Vila Birdie Suites” ofwel de appartementen zijn met name interessant voor de langere verblijven of voor mensen met kinderen. Er zijn hier zeer ruime Garden Suites (80 m²) met een privé tuin van 100 m². Daarnaast zijn er dan de Terrace Suites (64 m²) met een terras van 30 m² op de 1ste verdieping. Hier verblijft u dan in principe o.b.v. alleen logies vanwege de aanwezige keukens. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden hiervoor.

Het hotel beschikt over een buitenzwembad en een nieuwe kleinschalige “Spa” met klein binnenbad, Spa en Hamam (in principe tegen betaling van € 9,- per persoon voor 2 uur). De appartementen maken gebruik van een eigen gedeeld zwembad. In restaurant “El Raco del Canigo” en “La Terrassa Mirador” kunt u van een Mediterrane keuken genieten. Tevens is er een heerlijke bar aanwezig. Er is verder ook een zeer grote Spa / Health / Sport Club op het resort die allerlei mogelijkheden biedt van tennis t/m fitness en vele behandelingen en massages. Deze ligt op zo’n 300 meter van het hotel. De toegang hiervoor is niet gratis maar natuurlijk wel interessant wanneer het weer een keer tegen zou zitten of voor de sportliefhebbers…

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk de heerlijk rustige golfbaan van TorreMirona ter plekke maar er zijn natuurlijk nog diverse andere golfbanen die wij voor u kunnen reserveren zoals: Golf Peralada (op 20 km), Golf de Girona (op 36 km), Emporda Golf met z’n 2 x 18 holes “links course” en “forest course” (op 43 km), Golf Platja de Pals (op 55 km), natuurlijk de PGA Golf de Catalunya met z’n Tour & Stadium Course (op 56 km), Golf Costa Brava (op 68 km) Golf d’Aro – Mas Nou (op 79 km). Of u nu een shortbreak Spanje wenst of een langere golfvakantie Spanje, TorreMirona Golf & Spa Resort is prijstechnisch een zeer interessant alternatief. Neem snel contact met ons op!

Expedition | TorreMirona Golf & Spa Resort

7 Overnachtingen HOTEL o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
inclusief 5 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • TorreMirona (5 x ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Diverse andere golfbanen dus ook mogelijk maar ook wanneer u geen golf speelt! Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u. 

Laagseizoen vanaf € 415,- pp*
Midseizoen vanaf € 535,- pp*
Hoogseizoen vanaf € 595,- pp*
Piekseizoen vanaf € 725,- pp*

 

SHORTBREAK – HOTEL
5 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 3 greenfees
Laagseizoen vanaf € 285,- pp*
Midseizoen vanaf € 360,- pp*

Hoogseizoen vanaf € 395,- pp*
Piekseizoen vanaf € 450,- pp*

 

Laagseizoen: januari, februari, november, december
Midseizoen: maart t/m april & september t/m oktober
Hoogseizoen: mei & juni
Piekseizoen: juli & augustus

Specialiteit:
Rustiek golf resort, natuurrijk gelegen, veel te doen in omgeving, ook appartementen!
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de vissersdorpjes en de steden Girona en Barcelona
  • Genieten zon, zee en strand
  • Perfecte plek om goed te oefenen op uw golfkwaliteiten
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde kamer (golf view = € 10,- p.p. per nacht extra)
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228