Valle del Este Golf Resort

Het 4-sterren Valle del Este Golf Resort is gelegen nabij het plaatsje “Vera” tussen Cartagena en Almeria in, op 200 km ten zuiden van Alicante Airport. Ondanks dat het nog een stuk rijden is, is het resort wel gemakkelijk te bereiken via de snelweg. Valle del Este Golf Resort ligt op zo’n 6 km van de stranden en deze zijn een aanrader in deze regio die bekend staat om de meeste zonuren van Europa, met gemiddeld 312 dagen per jaar. Dit golf hotel beschikt over vele faciliteiten inclusief “shopping center” met diverse restaurantjes. Een heerlijke plek voor zon, zee, golf en méér. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 130 kamers (30 m²) en 12 suites (60 m²). Vanwege het rechthoekige karakter van het hotel is de helft van de kamers naar het Westen gericht (holes 10-18) en de andere helft richting het Oosten gericht (holes 1-9). U kunt dus van de zonsopkomst genieten of van de zonsondergang vanaf uw balkon maar altijd met zicht op de golfbaan. De kamers zijn voorzien van grote bedden en van alle gemakken zoals airco, led tv, kluis en gratis Wifi. Alle kamers beschikken over een balkon of terras waarbij de suites over de grotere terrassen beschikken.

Er is een groot buitenzwembad, een Spa (met hydrotherapy gebied met onder andere watervallen, bubbels, jets, jacuzzi, pebble walk, sensation showers koud water bad, sauna en stoomcabine), een fitness ruimte, massageruimtes en mogelijke schoonheidsbehandelingen. Er zijn een viertal “paddle” banen (soort kruising tussen tennis, beachball en squash) en aan het strand is er nog een zeil club en beach club. Naast het eigen grote restaurant waar u bij half-pension kunt genieten van het diner in buffet vorm zijn er in het 2.000 m² “shopping centre” ook nog meerdere barretjes / restaurantjes te vinden. Er is ook nog een “café” naast de golfbaan perfect voor een lunch ‘a la carte’ of voor een snelle snack. Vanwege de grote terrassen en het veelal mooie weer zal u vaak uw lunch of diner buiten kunnen genieten.

Voor wat betreft golfen heeft u natuurlijk de glooiende en uitdagende golfbaan van Valle del Este zelf aan uw voeten liggen. Deze golfbaan is als een soort woestijnbaan ontworpen en heeft vele hindernissen waar u uw balletje in kwijt kunt raken. Ondanks dat u wat meer ballen mee dient te nemen is het wel een mooie baan met een geweldige kwaliteit greens. Naast deze baan van het resort zelf kunnen we u ook boeken op bijvoorbeeld het zeer goed gewaardeerde “Desert Springs” (op 15 km) en “Mundo Aguilon” (op 39 km). Ofwel een golfvakantie Spanje waarbij u kunt genieten van zon, zee en rust!

Expedition | Valle del Este Golf Resort

7 Overnachtingen o.b.v. half pension
inclusief 5 Greenfees p.p. op:

  • Valle del Este Golf Course (5 x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Wij verzorgen wanneer gewenst ook greenfees op de andere in de tekst genoemde golfbanen
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.

januari – vanaf € 365,- pp*
februari & april – vanaf € 415,- pp*
maart, sept, okt & nov. – vanaf € 455,- pp*
mei, juni en december – vanaf € 395,- pp*
juli – vanaf € 525,- pp*
augustus – vanaf € 645,- pp*


Short Break Special / 3-nachten
3 nachten o.b.v. half-pension
incl. unlimited golf (op Valle del Este Golf Course)
september & november – vanaf € 235,- pp*
oktober – vanaf € 250,- pp*

Short Break Special / 5-nachten
5 nachten o.b.v. half-pension
incl. unlimited golf (op Valle del Este Golf Course)
september & november – vanaf € 365,- pp*
oktober – vanaf € 395,- pp*

Specialiteit:
Ruime kamers, uitdagende golfbaan, 312 dagen zon per jaar, Spa en eigen shopping center.
Mogelijkheden

  • Genieten zon, zee en strand
  • Bezoeken van omliggende dorpen (Mojacar, Vera)
  • Voor lunches / diner kunt u ook naar Garrucha (voor Garrucha King Prawn)
* vanaf prijs gebaseerd op een gedeelde standaard kamer
* exclusief éénmalige reserveringskosten ad € 25,-
* verblijf o.b.v. logies ontbijt ook mogelijk voor € 6,- p.p. per nacht minder

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228