Vilamoura Garden Hotel

Golfreizen Portugal of een golfvakantie Vilamoura? Vilamoura Garden Hotel is een regelrechte aanrader op 5 minuten van de stranden en de haven. Een nieuw 4-sterren net buiten het centrum van Vilamoura op 30 km van Faro Airport. Perfect gesitueerd ten opzichte van de fameuze Dom Pedro Vilamoura golfbanen (voorheen Oceanico golfbanen) waarbij Dom Pedro Pinhal op loopafstand is gelegen. Perfect voor een shortbreak Vilamoura of een langere golfvakantie. Golfreizen Portugal op maat voor u gemaakt!

Vilamoura Garden Hotel beschikt over 59 moderne kamers met balkon. De Garden Rooms Pine View en Pool view zijn allen 28 m² en van alle gemakken voorzien. Deze standaard kamers zijn erg comfortabel met lekker veel licht. Verder zijn er dan nog Garden Suites (40 m²) en Garden Family Rooms (45 m²) met als meest luxe de “Garden Grand Suite” van 55 m².

Het hotel beschikt over een heerlijk zwembad. Tevens is er een “a la carte” bistro en een Tapas Lounge Bar. Het hotel behoort tot dezelfde groep als het Hilton Vilamoura hotel zodat u ook gebruik kunt maken van diverse faciliteiten van dat hotel, dat op loopafstand is gelegen. Hier treft u dan ook de grootste Spa van Vilamoura (een 7 Seven Spa). De Spa is niet gratis en kost zo € 15,- a € 20,- per persoon per dag maar is zeker wel een beleving…

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk keuze uit de vele golfbanen van Vilamoura zelf, waaronder met name de Dom Pedro Golfbanen; Pinhal, Laguna, Millenium, Old Course en Victoria. De transfers naar de golfbanen van Dom Pedro zijn overigens gratis! Daarnaast kunnen we natuurlijk ook alle andere banen voor u verzorgen zoals “Oceanico Faldo Course” en “Oceanico O’Connor Course” maar ook “Vale do Lobo”, de Pestana golfbanen, Morgados, Alamos, Salgados en Onyria Palmares. Of u nu een shortbreak Portugal wenst of een langere golfvakantie Portugal, wij maken uw golfarrangement geheel op maat. Neem snel contact met ons op!

Expedition | Vilamoura Garden Hotel

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk) incl.
4 Greenfees, bijvoorbeeld op:

  • Dom Pedro Pinhal
  • Dom Pedro Laguna
  • Dom Pedro Millennium
  • Dom Pedro Victoria

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! ook andere golfbanen mogelijk tegen eventuele meerprijs. 

november – vanaf € 595,- pp*
december & januari – vanaf € 535,- pp*
maart – vanaf € 645,- pp*
april & oktober – vanaf € 725,- pp*
mei, juni & september – vanaf € 750,- pp*
juli & augustus – vanaf € 795,- pp*

Specialiteit;
Ligging in het bekende Vilamoura net buiten het centrum, de 5 Dom Pedro Vilamoura golfbanen vlakbij. Gratis transfers naar Dom Pedro golfbanen
Mogelijkheden

  • Zon, zee, strand
  • Dom Perdo Vilamoura golfbanen op 200 meter tot 3 km (5 in totaal)
* vanaf prijs voor een gedeelde Standaard Garden Pine View Kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228