Chateau de Villiers le Mahieu

Chateau de Villiers le Mahieu ligt op 30 minuten van Parijs in een ruim park van 21 hectare. Het chateau is omgeven door een prachtige vestinggracht, eeuwenoude bomen en een grote ijzeren poort. Eenmaal door deze poort valt op dat het kasteel op prachtige wijze viersterrenluxe combineert met traditie. Zo vindt u er de ‘Ultimate Spa’ van 700 m² en 6 pitch & putt holes. Door z’n ligging op 520 km van Utrecht optimaal voor een shortbreak. Echter vanwege de ligging zo dicht bij Parijs en de vele aanwezige golfbanen kunt u hier ook met gemak een heerlijke week vertoeven. Golf National met z’n “Albatros Course”, de baan van de Ryder Cup 2018, ligt op 31 km en boeken wij graag voor diegene met een handicap van 24 of lager.

De traditionele architectuur in combinatie met alle comfort van een modern hotel komt ook goed naar voren in de 95 kamers. De kamers zijn onderverdeeld in drie gebouwen: In “le Chateau”, het originele oude gedeelte uit de 18e eeuw, bevinden zich 26 kamers. In “Bellangerie” gerestaureerd in 1990 bevinden zich 11 kamers. In het meest recente gebouw “La Fresnaye” daterend uit 2001 bevinden zich dan 58 kamers met air-conditioning. Verder hebben alle kamers badjassen en slippers, minibar, kluis, LCD tv en Wifi internet. De ruime en charmante kamers hebben ieder hun eigen stijl maar kijken allen uit over de beboste omgeving.

In het restaurant, dat open is voor lunch en diner, wordt een mix van traditie en innovatie geserveerd. Voor groepen is er ook een “private dining” mogelijkheid. De bar is de gehele dag geopend voor drankjes en diverse snacks. Het chateau beschikt daarnaast over faciliteiten zoals; een buitenzwembad, 2 tennisbanen, mountain bikes, vismogelijkheden, bowls, volleybal, voetbal en tafeltennis. Tevens is er 33 hectare aan golfmogelijkheden in de vorm van oefenfaciliteiten en een 6-holes Pitch en Putt baan. De in 2007 bijgebouwde “Ultimate Spa” van 700 m² zorgt verder voor de nodige ontspanning. Deze bestaat uit een verwarmd binnenzwembad met regenstroom, waterkanonnen, jet-stream, hydromassage stoelen, Hammam, Sauna, Tropische douche, Solarium, fitness en Tea room. Op afspraak kunnen er ook gezichts of lichaamsbehandelingen worden gegeven, massages of diverse scrubs.

U kunt in de nabijheid van Chateau de Villiers natuurlijk ook heerlijk golfen. Er zijn bijvoorbeeld al zo’n 7 golfbanen te vinden binnen zo’n 30 km van het chateau. Zo is er natuurlijk de golfbaan voor de Ryder Cup in 2018, De “Albatros Course” van Golf National (op 31 km). Bij Golf National ligt tevens de “Aigle Course”. Dichterbij zijn dan nog Golf des Yvelines (op 8 km), Golf de Vaucouleurs met 2x 18 holes (op 14 km), Golf Bluegreen Guerville (op 15 km) en Golf Bluegreen Saint Quentin (op 20 km). Hoe vaak en op welke banen u ook wilt spelen, wij maken uw arrangement natuurlijk volledig op maat. Golfreizen Frankrijk “sur mesure”!

Expedition | Chateau de Villiers le Mahieu

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf des Yvelines
  • Golf de la Vaucouleurs
  • Golf National – Albatros Course (Ryder Cup golfbaan 2018)
  • Golf National – Eagle Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Het gehele jaar vanaf € 895,- pp*

 

SHORTBREAK SPECIAL
3 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 2 greenfees op:
Golf des Yvelines & Golf de la Vaucouleurs

Het gehele jaar vanaf € 395,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit
Unieke kasteel met vele mogelijkheden, Een Ulitmate Spa van 700 m², gastronomie
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Parijs, Versailles
  • Golfen op de vele mooie golfbanen uit de omgeving
  • Bezoeken van de tuinen van Versailles
* vanaf prijs geldig o.b.v. een Double Deluxe Room
* voor greenfees in het weekend geldt een toeslag afhankelijk van de golfbaan
* exclusief éénmalige reserveringskosten ad € 25,- per boeking

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228