Vincci Estrella del Mar

Vincci Estrella del Mar is een perfect hotel voor een heerlijke golfvakantie Spanje of golfarrangement Malaga / Marbella. Estrella del Mar is een 5-sterren hotel op 150 meter van het strand en heeft een eigen zeer hippe beachclub (tegen betaling). Het hotel ligt op 8 km van het centrum van Marbella en op 43 km van Malaga Airport. Vele golfbanen in de nabije omgeving dus we kunnen alle golfreizen hier volledig op afstemmen. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

Het hotel is in een moderne Mediterrane stijl gebouwd met een Arabische invloed. In totaal beschikt het hotel over 137 kamers en suites. De kamers zijn verdeeld over “superior kamers” (geen zeezicht), “superior side sea view kamers”, superior sea view kamers” en dan nog diverse junior suites en duplex suites. Alle kamers zijn voorzien van alle gemakken inclusief airco, mini-bar en internet. Alle kamers beschikken over een terras of balkon waarbij de duurdere kamers over de grotere balkons beschikken.

Er zijn 4 buitenzwembaden, een Spa in het hotel zelf, meerdere tuinen, 2 restaurants waarvan een buffet-restaurant (voor half-pension) en een ‘a la carte’ restaurant “Baraka” en een erg mooie beach club. Deze beach club is alleen wel tegen betaling behalve in bepaalde duurdere kamers en voor langere verblijven. Bij deze beach club die alleen voor volwassenen is, is ook een restaurant een zeer uitgebreide Spa en een gym.

Voor wat betreft golfen heeft u de keuze uit een 20-tal golfbanen en kunnen we ze afstemmen op uw wensen. In de arrangementen heeft u gewoonlijk de keuze uit: Santa Maria Golf Club Marbella (op 3 km), Marbella Golf & Country Club (op 6 km), Cabopino Golf Marbella (op 7 km), El Chaparral Golf Club (op 17 km) Santa Clara Golf Course (op 9 km), Rio Real Golf (op 9 km) en Los Naranjos Campo de Golf (op 22 km). Zoals u kunt zien een golfvakantie Spanje of golfarrangement Marbella begint bij “Vincci Estrella del Mar”.

Expedition | Vincci Estrella del Mar

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
5 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Marbella Golf & Country Club
  • Santa Clara Golf Marbella
  • El Chaparral Golf Course
  • Santa Maria Golf Club
  • Los Naranjos Campo de Golf

Alle arrangementen zijn aanpasbaar! Minder nachten maar ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u. 

01 april t/m 20 juni – vanaf € 895,- pp*

21 juni t/m 07 september – op aanvraag 

08 september t/m 31 oktober – vanaf € 895,- pp*

Specialiteit:
Geweldige ligging nabij strand, vele prachtige golfbanen dichtbij, spa & luxe beach club
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de Marbella / Malaga
  • Genieten zon, zee en strand
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde superior kamer (standaard uitzicht)
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228