Hotel La Villa

Een heerlijk golfarrangement Frankrijk met perfecte uitvalsbasis. Hotel La Villa is een charmant 3-sterren hotel op 900 meter van het centrum van Bayonne. Vanwege de grote hoeveelheid golfbanen in de omgeving een paradijs voor golfers, maar ook vanwege de grote hoeveelheid andere activiteiten die de “Pays Basque” rijk is. Direct bij aankomst zult u zich reeds thuisvoelen. U wordt hier namelijk warm ontvangen door de eigenaren Patrick Nadal en zijn vrouw. Een villa vol warmte, charme en kwaliteit, een ‘thuis’ weg van huis.

Hotel La Villa bestaat uit 10 kamers een ontvangstruimte, lounge en de ontbijtzaal. Deze kleinschaligheid draagt juist bij aan de charme van dit prachtige hotel. De kamers zijn in een aantal categorieën onderverdeeld: Zo zijn er kamers op de begane grond, zolderkamers (met schuin dak), kamers met specifiek een bad, twin kamers en familie kamers. Alle kamers hebben hun eigen inrichting en gebruik van kleuren. De één heeft een klein terrasje (zolderkamers) en de andere is weer wat ruimer. Geeft u ons gerust uw voorkeuren aan. De kamers zijn overigens allen voorzien van moderne faciliteiten zoals; air-conitioning, lcd-tv en gratis WiFi (door de gehele villa). Overigens heeft La Villa op het eigen terrein voldoende parkeerplaatsen afsluitbaar met een elektronische poort.

Hotel La Villa heeft geen eigen restaurant maar Patrick en zijn vrouw voorzien u graag van de juiste informatie om een heerlijk restaurantje te vinden (bijvoorbeeld in Bayonne of Biarritz). Het ontbijt kunt u wanneer het weer het toelaat nuttigen op het charmante terras voor de villa. Een eventuele brunch kan op aanvraag ook worden klaargemaakt. Tevens is er een kleine wijnkaart met regionale wijnen en wijnen uit de Bordeaux beschikbaar. Hierdoor kunt u optimaal genieten van een aperatif inclusief eventuele tapas op het terras of in de lounge. Er is geen zwembad bij La Villa. De zee met z’n fameuze golven ligt echter op 6 km van de accommodatie.

Vanuit Bayonne kunt u diverse activiteiten ondernemen, waaronder stads/dorpsbezoeken aan; Bayonne, Biarritz, Saint-Jean-de-Luz, Espelette en natuurlijk San Sebastian op zo’n 50 km in Spanje. Tevens kunt u één van de vele Thalasso centra bezoeken waar deze regio om bekend staat. Tevens kunt u de Pyreneeën in voor een stevige wandeling of een uitdagende fietstocht. Golfen kunt op de uitdagende golfbanen: Makila Golf Club (10 km), Golf de Biarritz le Phare (9 km), Golf d’Arcangues (11 km) en Golf de Chiberta (9 km). Wanneer gewenst kunnen wij ook de bekendere golfbanen zoals, Golf de Seignosse (32 km) en Golf de Moliets (52 km) voor u boeken echter dan dient u wel een stukje verder te rijden. Toch kunnen wij u deze golfbanen zeker aanraden!

Expedition | Hotel La Villa

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Arcangues
  • Makila Golf Club
  • Golf de Biarritz “le Phare”
  • Golf de Chiberta

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 575,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
op 900 meter van centrum Bayonne, op 6 km van Biarritz, golfparadijs, veel te doen
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Biarritz, Bayonne, San Sebastian, Pau, Lourdes
  • De Pyreneeën in voor wandelingen, fietsen e.d.
  • Bezoek aan de vele Thalasso (spa) centra
  • Bezoek aan de Atlantische kust en surfstranden
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen / voordeligste kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228